• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Medspelaren - en utbildning för hela livet

Medspelaren är ett långsiktigt utvecklings – och utbildningsarbete som vi har tagit fram med stöd från flertalet partners i syfte att skapa positiva mervärden i föreningen. Denna satsning är möjlig med hjälp av Climat 80, Mercedes-Benz Malmö, Monkey Sports, Scandic Hotels Triangeln, Stretch, Sydsec, Taksäkerhet Syd, TicTac Learn och Treano.

Genom ett grundligt värdegrundsarbete i kombination med en god hockeyutbildning utvecklar vi både bra hockeyspelare och bra medmänniskor med sunda värderingar som utgår ifrån vår värdegrund:

Utanför isen 

För att kunna ha ett välfungerande värdegrundsarbete har vi valt att utveckla följande: 

  • Onlinekurs: Vi har lanserat en onlinekurs med fokus på vår egen värdegrund: Hjärta Kvalitet och Stolthet. Här får våra spelare, ledare, tränare och föräldrar lära sig vad det innebär att representera vår förening och vad vår värdegrund innebär i praktiken.
     
  • Locker Room Talk: Vi har ingått ett längre och fördjupat samarbete med den prisbelönta organisationen Locker Room Talk där de kommer utbilda våra ungdomsspelare och ungdomstränare. De kommer ha utbildningar med våra killar i U11 till U14. Utbildningar utgår ifrån begreppet manlighet och därifrån fokuserar de på hur man behandlar varandra och att man ska acceptera varandras olikheter. I grunden handlar det om att skapa en sund miljö i laget.
     
    En annan del är att de kommer ha utbildningar med våra ungdomstränare där fokus ligger på hur man som tränare uppträder vid olika situationer som man kan utsättas för. En del utav utbildning kommer ske via VR-glasögon för att kunna visualisera olika situationer bättre.  

  • Fadderprogram: Varje lag från U8 till U13 kommer bli tilldelad två spelare som sina faddrar. De kommer vara med under en av deras träningar under hösten och en gång under våren. U14 och U15 kommer bli inbjudna till för att se hur vår herrverksamhet bedrivs. Spelarna är förebilder och vi tycker det är viktigt ungdomsspelare får en chans att få träffa dem.   

 

På isen

Malmö Redhawks vill även göra sportsliga satsningar för att kunna ge våra spelare de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas som spelare. Under säsongen 21/22 har vi investerat i en ny skottramp ute vid Rosengårds ishall där spelarna ska kunna träna skotteknik.

Kafeterian ute vid Rosengårds ishall har också rustats upp för att skapa en samlingsplats och en yta för att göra det lättare att kunna ha teoripass med lagen.