• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Medspelaren - en utbildning för hela livet

Medspelaren är ett långsiktigt utvecklings - och värdegrundsarbete som vi har tagit fram med stöd från flertalet partners i syfte att skapa positiva mervärden i föreningen och regionen. Här ger vi inte bara våra ungdomar den bästa hockeyutbildning, utan vi gör dem även till bra medmänniskor. 

Hjärta - Kvalitet - Stolthet 

Klubben tar nu arbetet ett steg längre. Redhawks har lanserat Medspelaren som är vårt utbildnings – och utvecklingsarbete med vår ungdomssektion. Mycket av fokuset ligger på att ha ett välfungerande värdegrundsarbete där vi utvecklar våra ungdomar till att vara bra medmänniskor med sunda värderingar. Denna satsning är möjlig med hjälp av TicTac Interactive, Monkey Sports, Mercedes-Benz Malmö, Sydsec, Taksäkerhet Syd, Scandic Hotels Triangeln, Climat 80 och Stretch.  

Utanför isen 

För att kunna ha ett välfungerande värdegrundsarbete har vi valt att utveckla följande: 

 • Onlinekurs: Tillsammans med TicTac Interactive har vi lanserat en onlinekurs med fokus på vår egen värdegrund; vad vi som förening står för och vad vi förväntar oss av våra spelare och ledare. Alla i föreningen ska genomgå denna utbildning. 
   
 • Locker Room Talk: Vi har ingått ett längre och fördjupat samarbete med den prisbelönta organisationen Locker Room Talk där de kommer utbilda våra ungdomsspelare och ungdomstränare. De kommer ha utbildningar med våra killar i U11-U15. Utbildningar utgår ifrån begreppet manlighet och därifrån fokuserar de på hur man behandlar varandra och att man ska acceptera varandras olikheter.  
   
  En annan del är att de kommer ha utbildningar med våra ungdomstränare där fokus ligger på hur man som tränare uppträder vid olika situationer som man kan utsättas för. Den utbildning kommer ske via VR-glasögon vilket gör det lättare för många av våra tränare att kunna genomgå utbildningen.   
   
 • RF-SISU: Vi har tagit hjälp av RF-SISU som kommer att hålla utbildningar med våra ungdomstränare gällande barnkonventionen. De kommer även att hjälpa oss med att se över våra egna policy-dokument.   
   
 • Fadderprogram: Varje lag mellan U8-U15 kommer bli tilldelad två A-lagsspelare som kommer att vara deras fadder. De kommer vara med under någon av deras träningar under säsongen där de ska uppträda som förebilder för de olika spelarna.

På isen

Malmö Redhawks vill även göra sportsliga satsningar för att kunna ge våra spelare de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas som spelare. Några av dessa innebär att vi har avlönade tränare från och med U15, en ny skottramp ute vid Rosengårdsishall och att vi har nya flyttbara sarger.