Värdegrund

Alla vi inom Malmö Redhawks delar samma dröm. Vi tror på våra lag och på att idrotten förenar. Och vi är beredda att jobba hårt för framgång. För att nå framgång tror vi på tre ord. Våra värdeord. Våra värdefullaste ord. Värdeorden beskriver hur vi ska bete oss, mot varandra inom klubben och mot alla runtomkring. Gör värdeorden till en del av dig själv, så visar du att du är en del av Malmö Redhawks.

Hjärta

Att ha ett stort hjärta innebär att du ställer upp. Att du är schysst. Att du respekterar allas åsikter och olikheter. Att du alltid försöker göra det absolut bästa av varje situation. En person med hjärtat på rätt ställe vinner i längden. Alltid.

Kvalitet

Att sträva efter kvalitet innebär att du inte nöjer dig med det medelmåttiga. Att du är målmedveten, noggrann och håller det du lovar. Genom att hålla hög kvalitet visar du respekt för både dig själv och för andra.

Stolthet

Att vara stolt handlar om att öppet ta ställning. Att visa din tillhörighet, i med- och motgång. Att alltid tala gott om klubben och människorna. Din positiva inställning kommer garanterat att smitta av sig på omgivningen.