• Huvudsponsorer

Årets mest angelägna After Work

26 juni 2019 09:00

Fredagen den 1 november är det dags för Årets mest angelägna After Work. Traditionsenligt tar Malmö Redhawks kampen för mäns hälsa och tillsammans med Clarion Malmö Live, the Barber och Informationsteknik anordnar vi en härlig AW för att starta igång Movember.


Tack vare ett fantastiskt engagemang från sponsorer och besökare har vi de senaste åren uppnått otroliga saker i Kampen för mäns hälsa. Samlat in hundratusentals kronor till Movember Foundation, engagerat tiotusentals människor i Kampen för mäns hälsa, slagit världsrekord och framförallt ökat medvetenheten och kunskapen om prostatacancerproblematiken hos ofantligt många människor.

Vårt engagemang i mäns hälsa är oförändrat och vi skickar dig härmed en save-the-date till årets mest angelägna After Work den 1 november. Skriv in det i kalendern så riskerar du inte att missa schyssta drinkar, härliga vibes, grym stämning, underbara människor och framför allt startskottet årets Movemberaktiviteter. Med mäns hälsa i fokus tar vi oss an nya utmaningar, den här gången med siktet inställt på nya utmaningar och upplevelser.

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och varje år är det 9000 män, makar, pappor, kollegor och kompisar som drabbas av prostatacancer i Sverige. Sjukdomen är väldigt skambelagd bland män och det pratas ogärna om den.

Ta kampen för mäns hälsa du också!

När? Fredagen den 1 november 2019
Tid? 17:00 - 22:00
Var? Clarion Malmö Live
Vad? Movember After Work