Äntligen premiär - häng med i våra kanaler
Publicerad: 2020-09-21
Nu har vi väntat länge nog. I morgon kväll är det äntligen dags för SHL-premiär. Leksand kommer på besök till en Malmö Arena som tyvärr inte kommer kunna koka. Även om du inte kan vara med oss på läktaren så har du möjlighet att följa oss på nära håll i våra kanaler.

{!A}

I morgon är det äntligen dags för SHL-premiär. Redhawks tar emot Leksand hemma i Malmö Arena, men som ni alla vet så blir det inför i stort sett tomma läktare. Du har dock chansen att följa matchen i våra sociala kanaler - via Facebook, Twitter, Instagram samt här på malmoredhawks.com.

Under dagen får du intervjuer inför matchen och vid lunch genomförs också utlottningen av biljetter till matchen. Klicka här för att vara med och tävla om de 50 platser som vi kan ta in.

Under matchdagen får du senaste nytt med en liveintervju på Facebook direkt från Redhawks matchvärmning. Dessutom bjuder vi på bilder på Instagram.

När matchen sen närmar sig tar du del av bilder från insidan på Instagram och liveintervju på Facebook där laguppställningen presenteras, ungefär två timmar före nedsläpp.

Under själva matchen får du i vanlig ordning liverapportering på Twitter samt målrapportering och periodsummering på Instagram Story. Och efter matchen matar vi på med presskonferens och spelarintervjuer.

Se till att du hänger med i våra kanaler:
Facebook
Twitter
Instagram

Psst. Missade du förresten vår digitala Face-Off i förra veckan. Då får du din perfekta uppladdning inför premiärmatchen här >>

{!B} {!C}

Christian Winnberg