• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec

Säsongare, du har chansen att se premiären live

17 september 2020 20:38

På tisdag är det dags för den efterlängtade SHL-premiären. Redhawks tar emot Leksand hemma i Malmö Arena - men det är en speciell premiär som väntar oss. I Covid-19:s fotspår får vi inte njuta av att ha stödet från er alla på läktaren. Nu lottar vi emellertid ut 50 premiärbiljetter - exklusivt för dig som säsongskortsinnehavare.


Det har äntligen blivit dags för tävlingsmatch igen, för första gången på över ett halvår. Till tisdagens premiär av SHL har du som säsongskortsinnehavare en exklusiv chans att vinna biljetter.

Som du vet får vi i nuläget inte lov att ta in fler än 50 besökare på våra läktare, hur mycket vi än velat fylla Malmö Arena till sista stol. Som ett tack till dig som trogen supporter är det bara du och andra säsongskortskortsinnehavare som är med och tävlar om biljetterna.

Så gör du:

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och välj om du vill tävla om en eller två biljetter. Observera dock att biljetterna endast får nyttjas av säsongskortsinnehavare. Vi behöver dina uppgifter senast på måndag 21 september klockan 09:00 för att du ska vara med i lottdragningen.

Så går det till:

När dina uppgifter är ifyllda är du med i lottdragningen som genomförs på måndag klockan 12:00. Vinnarna kommer därefter att kontaktas via mail eller telefon med mer information. Biljetterna kommer att vara utplacerade med minst två meters mellanrum på sittplatser som är väl utspridda över ena långsidan.