• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb

En annorlunda Hockeyns Dag

13 januari 2021 14:00

Världen är uppochned och det spiller, som du redan vet, också över på hockeyn. Av den anledning blir tioårsjubileet av Hockeyns Dag väldigt speciellt. Det blir ingen hockeyfest likt vi vant oss vid, i år gör vi en annan form av hockeymanifestation.


Nu är det dags. Nu lanserar Malmö Redhawks - i samarbete med klubbens mångåriga partner Navigator - Hockeyns Dag 2021, som är en del av våra samhällsengagemang #MerÄnHockey.

Vanligtvis brukar Hockeyns Dag vara en publikfest, men med det rådande världsläget kommer våra läktare dessvärre att gapa tomma under våren. Vi saknar vår publik och längtar efter dem varje dag, men det stoppar oss inte från att nyttja hockeyn för att kunna skapa en positiv inverkan på vårt samhälle. Därför presenterar vi nu upplägget för Hockeyns Dag 2021, som kommer att innefatta en insamling där slutsumman presenteras i samband med hemmamatchen mot Färjestad den 4 mars.

I år kommer Malmö Redhawks fokusera på något vi alla tycker är aktuellt, sjukvården. Vi vet allesammans att vården och dess personal har fått utstå mycket under det senaste året och nu vill vi hjälpa på det sätt vi kan. Därför kommer Hockeyns Dag 2021 att samarbeta med Gör Nått Då!, initiativet startat av Redhawksmålvakten Oscar Alsenfelt och Redhawks målvaktstränare Henning Sohlberg, som sedan starten haft målet att samla in en tillräckligt stor summa för att genomföra ett köp av en respirator till Skånes Universitetssjukhus i Malmö.

– Det känns väldigt bra att vi kan hjälpa till i vårt närområde och dra vårt strå till stacken, så att vi tar oss igenom den här pandemin. Vi behöver alla hjälpas åt och vår stora förhoppning är att näringslivet ställer upp får vården i Malmö, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.

Nu gör vi vårt tillsammans för att hjälpa vården genom den rådande pandemin samtidigt som vi rustar för framtiden. Tillsammans räddar vi liv.

Vill du och ditt företag vara med? Tveka inte på att kontakta någon av våra säljare nedan. Självklart kan även du som privatperson vara med. Mer info om Hockeyns Dag hittar du genom att klicka här >>