• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb

Malmö är en stad med många utmaningar, därför är det extra viktigt för Malmö Redhawks att dra sitt strå till stacken och att vi använder oss av vår plattform till att göra skillnad i vår stad. Med hockeyns kraft samlar vi den här säsongen in pengar till en lokal organisation som arbetar för att göra positiv skillnad i Malmö och det direkta närområdet.

Pandemin har påverkat alla i vårt samhälle; framförallt sjukvården. Det märks att sjukvården behöver all hjälp de kan få och därför har vi, tillsammans med vår mångårig partner Navigator, valt att stötta Oscar Alsenfelt och Henning Sohlbergs lokala insamlingsprojekt Gör nått då!, som syftar till att samla in pengar åt sjukvården i Malmö. Huvudmålet är att samla in en så stor summa att det finansierar inköpet av en ny respirator - som kan gör stor nytta så väl under den pågående pandemin som i framtiden.

På grund av de rådande omständigheterna kommer vi inte kunna bjuda på samma hockeyfest som under tidigare upplagor av Hockeyns Dag. Vi kommer dock även i år ge företag och privatpersoner möjlighet att bidra till att vi når vårt mål. På så sätt kan vi tillsammans hjälpa sjukvården i Malmö.

En annorlunda Hockeyns Dag

Årets upplaga av Hockeyns Dag blir den tionde raka i ordningen. Med anledning av de rådande omständigheterna kommer vi emellertid inte kunna bjuda på samma hockeyfest som vi vant oss vid och blivit bortskämda med under tidigare upplagor av Hockeyns Dag.

Vi kommer dock även under den här väldigt speciella säsongen ge företag så väl som privatpersoner möjlighet att bidra till att vi når vårt mål. På så sätt kan vi tillsammans hjälpa sjukvården i Malmö - både i den nu rådande pandemin och för framtida behov.

Vill du och ditt företag vara med? Kontakta någon av våra säljare nedan!

Företagspaket

Som företagspartner till Hockeyns Dag 2021 är du med och bidrar till den insamling som Gör nått då! påbörjat och som kommer att generera i ett inköp av en respirator.

Årets Hockeyns Dag-paket kostar 5000 kronor av vilka 40% oavkortat går till Gör nått då! och deras insamling. Resterande 60% tillfaller Malmö Redhawks ungdomsverksamhet.

För detta får du - utöver att du är med och bidrar till en verkligt god sak - både marknadsföring i Redhawks sociala kanaler samt en samlingsannons i Sydsvenskan och Kvällsposten i samband med Redhawks hemmamatch mot Rögle den 23 mars.

Johan Björk

Johan Björk

Försäljning

Måns Jeppsson

Måns Jeppsson

Försäljning

Mats Lindahl

Mats Lindahl

Försäljning

Privatpartner

Självklart är du som privatperson också välkommen att vara med och bidra. För 500 kronor blir du privatpartner till Hockeyns Dag 2021 och hjälper sjukvården i Malmö. 

Som privatpartner får du ditt namn exponerat i Redhawks sociala kanaler samt i den samlingsannons som publiceras i Sydsvenskan och Kvällsposten i samband med Redhawks hemmamatch mot Rögle den 23 mars.

Vill du bli privartpartner till Hockeyns Dag 2021? Varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]!

Gör Nått Då! är ett initiativ startat av Redhawksmålvakten Oscar Alsenfelt samt Redhawks målvaktstränare Henning Sohlberg. Syftet med projektet har sedan start varit att samla in så pass mycket pengar för att kunna genomföra köpet av en respirator till Skånes Universitetssjukhus i Malmö.

Följ Gör Nått Då! i deras sociala kanaler eller kontakta dem på [email protected] för frågor och engagemang.

Instagram | FacebookTwitter