• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt

Redhawkstalanger på träning i Alperna

18 juli 2019 11:00

För sjätte året i rad blev Redhawksspelare inbjudna till Platform Elite Camp i de schweiziska Alperna tack vare Hugo Stenbecks Hockeystiftelse. Den här sommaren deltar Frederik Dichow, Alfred Hallin, Oskar Carlzohn, Freddie Larsson, Elton Möller och Louis Ingvordsen på campen.


Sex år i rad har Redhawkstalanger besökt Schweiz för höghöjdsträning i Alperna. Den här sommaren var det fem nya juniorer som fick chansen att medverka på Platform Elite Camp tack vare Hugo Stenbecks Hockeystiftelse. Dessutom var Alfred Hallin med för andra året i rad.

– Campen är riktigt bra och håller en väldigt hög nivå. Det ger oss också chansen att vara på is mitt i sommaren, innan säsongen börjar. Dessutom får jag en möjlighet att lära känna mina nya målvaktskollegor på ett riktigt bra sätt, säger Hallin.

Målvakterna han pratar om är danskarna Frederik Dichow och Louis Ingvordsen, som är nya i Redhawks inför den kommande säsongen.

– Här blir jag utmanad varje dag av tränare som håller en riktigt hög nivå. Moralen är väldigt bra och vi har en härlig sammanhållning, säger Dichow, som draftades av Montreal Canadiens för en knapp månad sedan.

Under tiden i Schweiz drillas spelarna av Igor Fedulov från Genève-Servette och Pascal Schaller från Gottéron samt med erfarenhet från det schweiziska förbundet. Ett stort fokus ligger på den inidiviuella utveckling, med skridskoåkning och klubbteknik.

– Det är en fantastisk möjlighet, att vara här och träna. Vi jobbar mycket med skills och det ger verkligen resultat, säger Elton Möller.

– Jag lär mig jättemycket och det är roligt att få träna med nya tränare, fyller Oskar Carlzohn i.

Dessutom har Hugo Stenbeck själv varit på plats en dag och varit på is med killarna.