• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Andreas Larsson ny i performance team

1 augusti 2021 11:30

Inför säsongsstarten anlitar Redhawks en ny kompetens i sitt Performance Team. Skridskocoachen Andreas Larsson ansluter och kommer att jobba både med SHL-spelarna samt klubbens juniorer på hockeygymnasiet. – Ser fram emot att kunna hjälpa till att kräma fram ytterligare någon procent ur killarna, säger Larsson.


Bara dagar återstår innan Redhawks drar igång säsongen 2021-22 och till den kommer klubbens Performance Team att utökas med en ny resurs. Skridskocoachen Andreas Larsson ansluter, något som innebär att kompetensen utökas inför den stundande säsongen.

– För oss känns det väldigt bra att få in Andreas och den stora kunskap han besitter. Han är en skicklig utbildare och att vi kan uppgradera vårt Performance Team är av största vikt för att vi ska kunna få ihop helheten på ett ännu bättre sätt, säger Freddie Sjögren, som är ansvarig för Redhawks Performance Team.

Andreas Larsson kommer att arbeta med både SHL-laget samt juniorerna på hockeygymnasiet och kommer att vara på plats i Malmö varannan vecka.

– Det ska bli jättespännande och kul att börja jobba med Redhawks och jag är taggad på att dra igång. Syftet med min roll blir att vara med som en extra resurs i den individuella utvecklingen, berättar Larsson själv, och fortsätter;

– Jag har varit i ett par klubbar och haft samma roll. Nu ser jag fram emot att kunna hjälpa till att kräma fram ytterligare någon procent ur A-lagsspelarna här. Och för juniorerna ska vi lägga en grund inför framtiden, att hjälpa till så att de utvecklas ännu snabbare. Där känner jag att jag kan bidra.