• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

I eftermiddag står Leksand för motståndet

14 januari 2023 10:40

Under lördagseftermiddagen jagar vi seger i Leksand. Eftermiddagens bortamatch är huvudnumret i TV4:s Hockeylördag, vilket innebär att du kan se matchen både på just TV4 eller på C More Hockey. Sändningen startar klockan 14:30.


Behovet av poäng är stort för att ha en chans att vara med i kampen om att undvika en kvalplats framåt våren. I dag jagar vi segern borta mot Leksand.

Är du inte på plats uppe i Dalarna i eftermiddag har du möjlighet att se matchen på TV4, där mötet med Leksand är huvudmatch i Hockeylördag. Den sänds även utan längre reklamavbrott på C More Hockey eller cmore.se med sändningsstart 14:30. Du kan också följa det hetaste från matchen på vår Twitter-kanal samt mål- och periodsummering via Instagram Story.

Med handbolls-VM i Malmö Arena dröjer det nära två veckor innan Redhawks är tillbaka på hemmais. När vi kommer hem igen smäller det ordentligt med inte mindre än fyra matcher på åtta dagar. Var med oss i avgörandets stund. Dina biljetter till hemmamatcherna säkrar du här >>

Du har väl inte missat våra förmånliga priser för barn upp till 13 år? På vår familjeläktare tar du med dig barnen för bara en tjuga. Läs mer om våra familjebiljetter här >>