• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Vilket åldersspann gäller för barnbiljetterna?
Vi räknar barn som barn upp till dess att de är 13 år. Därefter går de in på ungdomsbiljetter. Barn upp till 6 år behöver ingen biljett, så länge de sitter i den vuxnes knä.

Kan jag köpa biljett på andra platser i arenan?
Barnbiljetter för 20 kronor finns endast på familjeläktaren, men vi har även rabatterade biljettpriser för barn på hörn- och kortsidesektionerna. Där kostar en barnbiljett 100 kronor.

Vad händer mer på familjeläktaren?
Världens bästa maskot, Hawkan, kommer självklart och hälsar på barnen på familjeläktaren. Hawkan har dessutom sitt eget ledmotiv och under en avblåsning i matchen dansar han loss i en av entréerna in till läktaren - och där får han alltid sällskap av danssugna barn.

Var går vi in i arenan?
Ni nyttjar huvudentrén för inpassering i Malmö Arena. Familjeläktaren är belägen i direkt anslutning till huvudentrén. Därmed behöver ni inte ta er uppför några trappor, utöver de som finns inne på själva sektionen.

Hur dags öppnar arenan?
Malmö Arena öppnar huvudentrén en timme före nedsläpp.

Finns det god tillgång till parkering?
Runt om Malmö Arena finns ett flertal parkeringar. Den stora utomhusparkeringen är belägen sydväst om Malmö Arena. Ytterligare en större utomhusparkering finns nordost om arenan. Dessutom finns ett parkeringshus bara 100 meter från huvudentrén och du kan även parkera i Emporias P-hus, på den västra sidan av arenan.

Hur tar vi oss smidigast till Malmö Arena?
Det är enkelt att ta sig till arenan oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker kollektivt med tåg eller buss. Mer info hittar du på Malmö Arena hemsida >>

Hur nära finns kiosker och toaletter?
Blir ni hungriga finns Malmö Arenas kiosker, med ett fylligt utbud av mat, dryck, godis och snacks, precis utanför er sektion. Där hittar ni också toaletterna.

Barnen fullkomligt älskar Hawkan - har han någon egen souvenir vi kan få med oss hem?
Självklart har han det! I shopen, som ni hittar precis innanför huvudentrén, finns Hawkan som ett gosdjur. Dessutom har vi kläder med Hawkans motiv. Du hittar även vår webshop på malmoredhawks.com/shop.

Ungefär hur långt tid varar en match?
Matchen spelas i i tre period, där vardera period är 20 minuter lång. Då de 20 minuterna är så kallade effektiva, vilket innebär att klockan stoppas när spelet är avblåst, pågår en period i ungefär 30 minuter. En match brukar pågå mellan 2:15 och 2:30. Pauserna mellan perioderna är 18 minuter, då det är ett ypperligt tillfälle att handla i kioskerna, shoppa souvenirer och gå på toa.