• Huvudsponsorer

Andra delen om Covid-säsongen

9 juni 2021 10:49

Efter att Peter Andersson medverkade i det första avsnittet om den gångna Covid-säsongen är det nu dags att höra vad SHL:s sportchef Johan Hemlin samt tidigare Redhawkskaptenen Fredrik Händemark har för erfarenheter från SHL, NHL och AHL.


Plock & Stöt är tillbaka med den andra delen av dubbelavsnittet om Covid-säsongen. Vem kunde egentligen tro att vi någonsin skulle vara med om något sådant? Peter Andersson belysde sina tankar och funderingar med de erfarenheter han fick i Gävle under det första avsnittet. I del två medverkar SHL:s sportchef Johan Hemlin, som jobbat stenhårt för att få ihop ett fullt spelschemat. Dessutom hör vi även vad Fredrik Händemark har att berätta från sin tid i Nordamerika och hur det var att åka över till NHL med alla de restriktioner som gällt.

Du hittar Plock & Stöt där poddar finns - och når alla avsnitt genom att klicka här >>

Om podden

Podcasten Plock & Stöt ges ut av Malmö Redhawks. Här plockar podduon Oscar Alsenfelt och Marcus Larsson upp tyngre och större ämnen än bara de senaste matcherna och diskuterar på en djupare nivå. Vi stöter och blöter helt enkelt och gör det med väldigt intressanta gäster.