• Huvudsponsorer

1. Morgan Johansson

I det första avsnittet av Plock & Stöt gästas Oscar och Marcus av domaren Morgan Johansson. Tillsammans diskuterar de hur klimatet egentligen ser ut för en huvuddomare i SHL. Hur är det med domarhatet? Vem är skönast ute på isen? Och vilken är den vanligaste svordomen? 

Hör avsnittet här >>

2. Niklas Wikegård

I det andra avsnittet av Plock & Stöt ringer Oscar och Marcus upp TV-profilen Niklas Wikegård. Tillsammans tar trion sedan ett grepp om medias ansvar. Är det verkligen okej att skriva och tycka vad som helst? Och hur stor makt har egentligen media? Dagens avsnitt är det första i ett dubbelavsnitt om ämnet. 

Hör avsnittet här >>

3. MrMadhawk & Dick Axelsson

I den andra delen av det dubbelavsnitt där Oscar och Marcus pratar om medias ansvar och makt får vi ta del av nya infallsvinklar när Johan "MrMadhawk" Svensson och Djurgårdsprofilen Dick Axelsson finns med som gäster. Har de andra tankar än vad Niklas Wikegård hade i den första delen?

Hör avsnittet här >>

4. Nils Andersson & Björn Karlsson

Det fjärde poddavsnittet tar upp ett nytt, hett ämne. Många hockeyspelare har tyvärr tvingats avsluta karriären i förtid till följd av smällar mot huvudet. I dagens avsnitt belyser vi ämnet tillsammans med två Redhawksbekantingar; Nils Andersson och Björn Karlsson.

Hör avsnittet här >>

5. Björn Karlsson & Sanny Lindström

Nu fortsätter dubbelavsnittet om hjärnskakningar. Oscar och Marcus pratar vidare med Björn Karlsson innan duon även ringer upp C Mores expert Sanny Lindström, som också tvingades lägga skridskorna på hyllan efter smällar mot huvudet.

Hör avsnittet här >>

6. Tobias Forsberg

Tobias Forsbergs liv förändras inom loppet av någon sekund när han skadade sig allvarligt i en match mellan Leksand och Almtuna den 26 december 2018. Han gästar det sjätte avsnittet av Plock & Stöt för att prata om hur hans verklighet ser ut efter skadan.

Hör avsnittet här >>

Podden pausar under avslutningen av SHL och återkommer efter säsongen.

Du hittar Plock & Stöt där poddar finns

Apple Podcasts | Google PodcastsSpotify | Podbean