• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Malmö Redhawks söker ansvarig för Hockeyakademin

23 november 2021 08:45

Nu har du möjligheten att börja jobba för Malmö Redhawks. Klubben söker en ansvarig för Hockeyakademin, en position där du får chansen att leda och utveckla det mest värdefulla vi har - vår ungdomsverksamhet.


Vi i Malmö Redhawks har en tydlig vision om att vi på alla plan vill stå för Sveriges bästa hockeyupplevelse. Vi vill ständigt utveckla våra medlemmar och vår förening, därför söker vi nu en ansvarig för vår ”Hockeyakademi”. En position där du leder och utvecklar det mest värdefulla vi har, vår ungdomsverksamhet från skridskoskola till U16.

Är du en person som brinner för hockey, för att hjälpa människor att utvecklas och har ett gediget intresse för teamutveckling? Är du en relationsbyggare, en god lyssnare med förmåga att få människor att känna sig sedda? Då kan du vara den vi söker.

Vad innebär rollen?

Rollen som ansvarig för hockeyakademin är ny och du kommer att ha många olika kontaktytor, varpå det är viktigt att du trivs med att hantera ett stort nätverk. Det innebär att du har personalansvar för samtliga medarbetare inom ungdomsorganisationen och vår nyinrättade Hockeyakademi. Samtidigt som du skall leda arbetet är du själv också delaktig i och utför praktiska och administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på en del av arbetsuppgifter och ansvarsområde:
– Kontakt och interaktion med:
...Malmö Kommun om istider och övriga frågor
...Svenska och Skånska Ishockeyförbundet
...Idrottsgrundskolan
...Övriga klubbar i regionen
– Intag och rekrytering till idrottsgrundskolan och U16
– Träningsupplägg och utvecklingssteg för samtliga lag
– Camp- och cupverksamhet
– Värdegrunds- och policydokument
– Kommunikation om och kring ungdomsverksamheten både externt och internt

Vem är du?

Grundläggande är att du har ett intresse för hockey och utveckling av barn. Du har en utbildning inom pedagogik/ledarskap eller motsvarande, eller flerårig erfarenhet av att leda och coacha personal.

Vi söker dig som är resultatorienterad, prestigelös, får saker gjorda och är flexibel med utgångspunkt från en förmåga att arbeta och tänka strukturerat.
Du ser och förstår fördelarna av kommunikation, i mångfald och jämställdhet. Du är bra på och gillar att bygga relationer, har förmågan att inspirera andra och har en stark vilja av att driva ständig förbättring med feedback som ett framgångsrikt verktyg. Du har också en god datorvana (Microsoft Office).

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett glädjefullt arbete där du utvecklar barn och ungdomar på alla nivåer och får chansen att bidra med din kunskap, glädje och erfarenhet. Inte enbart för att ge den bästa hockeyutbildningen utan också för att göra dem till bra medmänniskor. En arbetsplats där samarbete, glädje och våra tre kärnvärden Hjärta, Kvalitet & Stolthet genomsyrar allt vi gör.

Nyfiken?

Har du frågor kring tjänsten så kontakta gärna föreningens styrelseordförande Tom Kellheim, på e-post [email protected] (OBS! skriv ”Hockeyakademi” i ämnesraden). Dit skickar du också din ansökan, ditt CV samt några rader om varför du är mest lämpad och varför du verkligen vill ta detta ansvar. Senaste ansökningsdag är den 13 december.

Välkommen till Malmö Redhawks!