• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Äntligen tillbaka på hemmaplan

26 januari 2023 08:00

Efter fyra raka bortamatcher är det i kväll äntligen spel i Malmö Arena igen. I kväll tar vi emot den regerande mästaren Färjestad när vi, med ditt stöd på läktaren, jagar tre efterlängtade poäng.


Nära tre veckor har hunnit passera sedan vi senast sågs i Malmö Arena, i vändningen och segern hemma mot Örebro. Raka bortamatcher har stått på schemat, men nu är vi äntligen tillbaka i arenan igen. I kväll går vi upp mot Färjestad framför hemmafansen.

Har du inte möjlighet att heja fram oss på plats i kväll kan du se matchen på C More Live 5 eller cmore.se med sändningsstart klockan 18:30. Du kan också följa det hetaste från matchen på vår Twitter-kanal samt mål- och periodsummering via Instagram Story.

Redan på lördag är vi tillbaka i spel i arenan och faktum är att vi har fyra hemmamatcher på bara åtta dagar, när vi sedan tar emot Luleå på tisdag följt av Växjö nästa torsdag. Var med oss i segerjakten. Dina biljetter till hemmamatcherna säkrar du här >>

Du har väl inte missat våra förmånliga priser för barn upp till 13 år? På vår familjeläktare tar du med dig barnen för bara en tjuga. Läs mer om våra familjebiljetter här >>