• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar

Stoppa våldet i vårt Malmö

Nu är det dags att stoppa våldet i vår älskade stad. Som Stolta Malmöiter vill vi göra ett ställningstagande.

– Vi vill sända en tydlig signal från vår klubb att våld aldrig är okej någonstans, säger Malmö Redhawks huvudtränare, Peter Andersson. 

Det har förmodligen inte gått många förbi, att våldet i vårt Malmö den senaste tiden trappats upp och tyvärr blivit en del av vår vardag. Malmö Redhawks som hockeyklubb kan inte lösa detta problem själv, men som en av de största idrottsorganisationerna i Malmö - och framför allt som Stolta Malmöiter - känner vi att vi vill göra ett ställningstagande.

Vi kommer därför att resterande del av säsongen spela med en dekal på våra hjälmar som säger ”stoppa våldet i vårt Malmö” med ”Stolta Malmöiter” som avsändare. Malmö Redhawks är stolt över sin hemstad och vill visa att det finns så mycket mer än det negativa. Samtidigt kan vi inte blunda för vår tillvaro och för att uppmärksamma detta vill vi ha budskapet på vår matchdräkt.

Redhawks har ett antal initiativ för att dels aktivera ungdomar samt utbilda dem i att bli bättre medmänniskor, men självklart vill vi göra mer genom vårt samhällsengagemang Mer Än Hockey. Även spelare och ledare är engagerade i denna fråga. 

– Vi inom idrotten vill få ut att våldet i Malmö inte är ok och vi hoppas att fler kan följa oss, för ju mer vi påtalar detta ju fler kan förhoppningsvis hoppa på tåget. Därför uppmärksammar vi det med en dekal på våra hjälmar vid varje match, som en del av vår identitet. Vi vill sända en tydlig signal från vår klubb att våld aldrig är okej någonstans, säger Malmö Redhawks huvudtränare, Peter Andersson.