• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

Stoppa våldet i vårt Malmö

Nu är det dags att stoppa våldet i vår älskade stad. Som Stolta Malmöiter vill vi göra ett ställningstagande.

– Vi vill sända en tydlig signal från vår klubb att våld aldrig är okej någonstans, säger Malmö Redhawks huvudtränare, Peter Andersson. 

Det har förmodligen inte gått många förbi, att våldet i vårt Malmö den senaste tiden trappats upp och tyvärr blivit en del av vår vardag. Malmö Redhawks som hockeyklubb kan inte lösa detta problem själv, men som en av de största idrottsorganisationerna i Malmö - och framför allt som Stolta Malmöiter - känner vi att vi vill göra ett ställningstagande.

Vi kommer därför att resterande del av säsongen spela med en dekal på våra hjälmar som säger ”stoppa våldet i vårt Malmö” med ”Stolta Malmöiter” som avsändare. Malmö Redhawks är stolt över sin hemstad och vill visa att det finns så mycket mer än det negativa. Samtidigt kan vi inte blunda för vår tillvaro och för att uppmärksamma detta vill vi ha budskapet på vår matchdräkt.

Redhawks har ett antal initiativ för att dels aktivera ungdomar samt utbilda dem i att bli bättre medmänniskor, men självklart vill vi göra mer genom vårt samhällsengagemang Mer Än Hockey. Även spelare och ledare är engagerade i denna fråga. 

– Vi inom idrotten vill få ut att våldet i Malmö inte är ok och vi hoppas att fler kan följa oss, för ju mer vi påtalar detta ju fler kan förhoppningsvis hoppa på tåget. Därför uppmärksammar vi det med en dekal på våra hjälmar vid varje match, som en del av vår identitet. Vi vill sända en tydlig signal från vår klubb att våld aldrig är okej någonstans, säger Malmö Redhawks huvudtränare, Peter Andersson.