• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan

INTEGRATION, FÖRSTÅELSE & GEMENSKAP

Studier visar att utanförskapet ökar i Malmö och att Malmö ett av de mer segregerande samhällena i Sverige. Många bor i segregerande bostadsområden vilket leder till ett polariserat samhälle där man inte träffar andra människor från andra kulturer eller bakgrunder. Segregation är ett komplext ämne men studier visar att sätt som kan hjälpa att motverka det är att skapa utrymmen för människor med olika bakgrunder att träffas. Det kan leda till bättre förståelse för varandra och en bättre relation till samhället. Så föddes idén för Mötesplatsen där ungdomar ifrån Fryshuset Malmö och studenter från Malmö Universitet kan träffas för att lära utav varandra.  

TRÄNA SOM EN
SHL-SPELARE

En gång i veckan öppnar vi upp vårt gym för ungdomarna från Fryshuset och universitetet. De kommer få kunna träna som en SHL-spelare där träningen leds av Freddie Sjögren som är Head of Performance Team. Efter träningen kommer ungdomarna samlas i vår konferenslokal för fika, samtal och diskussioner kring relevanta ämnen. Fokus kommer ligga på att bygga självförtroende, självkänsla och förståelse för varandra och en hälsosam livsstil.  

HOCKEYUPPLEVELSER

Under säsongen bjuder vi även in deltagarna till utvalda hemmamatcher i Malmö Arena, där vi tillsammans avnjuter matchen och en härlig hockeyupplevelse i SHL.

INSPIRATION

Under säsongen kommer Malmö Redhawks att komma ut till Fryshusets verksamhet vid flera olika tillfällen. Där kommer vi bland annat att hålla inspirationsföreläsningar och även hålla i skridskoskolan i Folkets park.

STOLTA PARTNERS TILL MÖTESPLATSEN