• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

INTEGRATION, FÖRSTÅELSE & GEMENSKAP

Studier visar att utanförskapet ökar i Malmö och att Malmö ett av de mer segregerande samhällena i Sverige. Många bor i segregerande bostadsområden vilket leder till ett polariserat samhälle där man inte träffar andra människor från andra kulturer eller bakgrunder. Segregation är ett komplext ämne men studier visar att sätt som kan hjälpa att motverka det är att skapa utrymmen för människor med olika bakgrunder att träffas. Det kan leda till bättre förståelse för varandra och en bättre relation till samhället. Så föddes idén för Mötesplatsen där ungdomar ifrån Fryshuset Malmö och studenter från Malmö Universitet kan träffas för att lära utav varandra.  

TRÄNA SOM EN
SHL-SPELARE

En gång i veckan öppnar vi upp vårt gym för ungdomarna från Fryshuset och universitetet. De kommer få kunna träna som en SHL-spelare där träningen leds av Freddie Sjögren som är Head of Performance Team. Efter träningen kommer ungdomarna samlas i vår konferenslokal för fika, samtal och diskussioner kring relevanta ämnen. Fokus kommer ligga på att bygga självförtroende, självkänsla och förståelse för varandra och en hälsosam livsstil.  

HOCKEYUPPLEVELSER

Under säsongen bjuder vi även in deltagarna till utvalda hemmamatcher i Malmö Arena, där vi tillsammans avnjuter matchen och en härlig hockeyupplevelse i SHL.

INSPIRATION

Under säsongen kommer Malmö Redhawks att komma ut till Fryshusets verksamhet vid flera olika tillfällen. Där kommer vi bland annat att hålla inspirationsföreläsningar och även hålla i skridskoskolan i Folkets park.

STOLTA PARTNERS TILL MÖTESPLATSEN