• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

MALMÖ REDHAWKS SAMHÄLLSENGAGEMANG

Malmö Redhawks är inte bara en idrottsförening utan vi är också en viktig aktör i vårt samhälle i stort. Med ett starkt varumärke har vi både ett ansvar och unika möjligheter att ha en positiv inverkan både på och utanför idrottens arena. Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi använda idrottens och ishockeyns positiva kraft till att förändra vårt samhälle till det bättre. Samlingsnamnet vi har valt för våra samhällsengagemang är #MerÄnHockey.

Fokus #MerÄnHockey

Vårt fokus utgår från vår kärnverksamhet. Malmö Redhawks är till största delen en ungdomsverksamhet och därför är det naturligt att vi ville fokusera på barn och ungdomar i Malmö och närområdet. Vi har därtill valt att utgå ifrån FN:s hållbarhetsmål och våra program fokuserar på bland annat god hälsa & välbefinnande, jämställdhet och social hållbarhet. Samtliga av Malmö Redhawks samhällsengagemang genomsyras av våra värderingar: Hjärta, Kvalitet och Stolthet.

Vi är stolta Malmöiter, har fantastisk hockeyverksamhet och vårt samhällsengagemang har aldrig varit större! Läs mer om våra olika engagemang nedan! 

Aktivitet, hälsa och glädje 

Hälsosam Ungdom är ett samarbete med Skolidrottsförbundet Skåne med fokus på att öka den fysiska aktiviteten bland barn och unga. Med stöd av Doxa, Malmö Ställningsservice, RSA, Trelleborg SportsClub, Super Däck och Sparbanksstiftelsen Finn kan vi arbeta med att sänka trösklar och göra idrotten mer tillgänglig.

Se mer här >>

En utbildning för hela livet 

Medspelaren är ett långsiktigt utvecklings – och utbildningsarbete som vi har tagit fram med stöd från flertalet partners i syfte att skapa positiva mervärden i föreningen. Genom ett grundligt värdegrundsarbete i kombination med en god hockeyutbildning utvecklar vi både bra hockeyspelare och bra medmänniskor.

Se mer här >>

Movember

Kampen för mäns hälsa

Movember och Kampen för mäns hälsa, ligger oss varmt om hjärtat. Vi har under de senaste säsongerna arbetat för att sprida kunskap och information om Sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer, och samtidigt samlat in pengar till Movember foundation.

Se mer här >>

 

Med Tobiasregistret

Varje säsong spelas OM21-cup till minne av Oliver Mattsson där vi uppmärksammar både OM21-stiftelsen och Tobiasregistret som är ett register för donatorer av blodstamsceller. Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande blodsjukdom som kan behöva behandlas med friska blodstamsceller.

Se mer här >>

Stoppa våldet i vårt Malmö

Våldet i vårt Malmö har den senaste tiden trappats upp och tyvärr blivit en del av vår vardag. Malmö Redhawks kan, som hockeyklubb, inte lösa detta problem, men vill som Stolta Malmöiter tydligt ta ställning mot våldet i vårt älskade Malmö.

Se mer här >>

Idrotten är för alla

Malmö Redhawks är stolta medarrangörer till EuroGames 2021, som går av stapeln i Köpenhamn. EuroGames är världens största idrottsevent för HBTQ+ personer och vi anser att det är viktigt att alla ska kunna känna sig välkomna och bekväma i idrottsvärlden.

Se mer här >>

Stötta & sprida glädje

Med stöd av Sandberg Development besöker vi, under säsongens gång, lekterapierna vid sjukhusen i Malmö och Lund tillsammans med våra spelare för att stötta och förgylla barnens dag. Detta är besök som uppskattas av barnen, personalen och våra spelare.

Se mer här >>

För ett jämställt Idrottssverige

Tillsammans med nationella förbund, andra toppklubbor och Sundström Safety har Malmö Redhawks startat nätverket EPOS, där vi tillsammans jobbar för att fler kvinnliga ledare ska ta steget till att bli tränare och ledare på elitnivå.

Se mer här >>

Integration, förståelse och gemenskap

Mötesplatsen är ett samarbete med Fryshuset Malmö och Malmö Universitet med fokus på integration av äldre ungdomar. Med stöd av Doxa och Malmö Arena öppnar vi upp vårt gym och konferenslokal för att skapa en plats där ungdomar med olika livserfarenheter kan träffas för att stärka varandra.

Se mer här>>  

Årliga publikfest för välgörande ändamål

Varje säsong bjuder Redhawks tillsammans med partners på gratis inträde till en av sina hemmamatcher samtidigt som vi samlar in pengar till välgörenhet. För säsongen 22/23 har Redhawks tillsammans med Hockeyns Dags huvudpartner Söderbergföretagen att ännu valt att insamlingen ska gå till organisationen Min Stora Dag.

Se mer här >>