• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan

MER ÄN HOCKEY - VAD MENAR VI?

Malmö Redhawks är en viktig del i regionens idrottsliv och har som starkt idrottsvarumärke unika möjligheter att bidra positivt på och utanför idrottens arena. Vi vill dela med oss av idrottens och ishockeyns positiva kraft och i takt med att vi utvecklas så växer också våra möjligheter. Vi är stolta över detta men vill utveckla vårt engagemang ytterligare och tillsammans med våra samarbetspartners skapa många positiva mervärden i regionen. Mer än hockey är samlingsnamnet för alla de aktiviteter som Malmö Redhawks driver för att uppnå dessa positiva mervärden för regionen och dig som partner.

Hälsosam Ungdom

Hälsosam Ungdom är en satsning med barn och ungdomar i fokus med mål om ökad fysisk aktivitet, inspiration för en hälsosam livsstil, men även att belysa positiva aspekter med föreningslivet som gemenskap, attityder, värderingar, mm.

Se mer här >>

Barncancerfonden

Malmö Redhawks har under tre säsonger arbetat tätt tillsammans med Team Rynkeby till förmån för Barncancerfonden. Stora summor har samlats in, men en viktig del i klubbens arbete är att besöka sjukhusen och göra tillvaron lite bättre för de drabbade och deras familjer. 3-4 gånger per säsong besöker våra spelare och maskot sjukhuset för lek och skoj.

Se mer här >>

Movember

Movember och Kampen för mäns hälsa, ligger oss varmt om hjärtat. Vi har under de senaste säsongerna arbetat för att sprida kunskap och information om Sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer, och samtidigt samlat in pengar till Movember foundation.

Se mer här >>

 

Kampen för livet

I ”Kampen för livet” har, på Malmö Redhawks initiativ, hela SHL gemensamt spridit information om Tobiasregistret och försökt hitta fler givare av blodstamceller. Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande blodsjukdom. En sjukdom som kan behöva behandlas med friska blodstamceller. Under kampanjperioden anmälde hela 10 827 personer sig som givare, ett otroligt resultat som överträffade alla förväntningar.

Se mer här >>

Kom in i matchen

Syftet med initiativet ”Kom in i matchen” är att aktivt lyfta upp området hållbarhet och miljö genom idrottsrörelsen. Med kunskap, information och inspiration vill vi påverka både människors attityd och därmed beteendet i vardagen. Varje individ inte bara kan utan måste ändra hur vi påverkar miljön genom våra vardagliga val.

Se mer här >>

 

Medspelaren

Medspelaren är en långsiktig satsning som vi har arbetat fram tillsammans med Wihlborgs i syfte att skapa positiva mervärden i regionen. Vi vet att det finns många fler företag som har ett stort engagemang i sammhällsutveckling och som också vill vara med och lägga en stark grund för ungdomar som de sedan kan ta med sig vidare i livet.

Se mer här >>