• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Idag 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan

MER ÄN HOCKEY - VAD MENAR VI?

Malmö Redhawks är en viktig del i regionens idrottsliv och har som starkt idrottsvarumärke unika möjligheter att bidra positivt på och utanför idrottens arena. Vi vill dela med oss av idrottens och ishockeyns positiva kraft och tillsammans med våra samarbetspartners göra gott i samhället. 

#MerÄnHockey är samlingsnamnet för alla de aktiviteter som Malmö Redhawks driver för att skapa positiva mervärden för regionen, dess innevånare och för våra samarbetspartners.

Fokus #MerÄnHockey 

Ungdomar i Malmö är vad Malmö Redhawks handlar om och båda är således en självklar del av klubbens DNADärför är dessa fokus, både för vår verksamhet och vårt engagemang i samhället  

Vi är stolta Malmöiter, har fantastisk hockeyverksamhet och vårt samhällsengagemang har aldrig varit störreLäs mer om olika engagemang nedan!

Hälsosam Ungdom

Aktivitet, hälsa och glädje 

Hälsosam Ungdom är en satsning  barn och ungdomar med mål om inspiration för en ökad fysisk aktivitet och för en hälsosam livsstil. Vi vill även att belysa positiva aspekter med föreningslivet som gemenskap, attityder, värderingar, mm. 

Se mer här >>

Hockeyns Dag

Den mest angelägna Hockeyfesten 

På Hockeyns Dag bjuder vi alla på gratis hockey och samlar in pengar till välgörande ändamål. 

Denna säsong fokuserar vi på att stötta utsatta barns drömmar, mål & framtid och bjuder samtidigt på en härlig dag för våra besökare. Inträdet är gratis och hockeyupplevelsen är oförglömlig. 

Se mer här >>

Medspelaren

En utbildning för hela livet 

Medspelaren är en långsiktig satsning som vi har arbetat fram tillsammans med det lokala fastighetsbolaget Wihlborgs i syfte att skapa positiva mervärden i regionen. Malmö Redhawks vill ge ungdomarna i klubben den bästa hockeyutbildningen men vill vi också lägga en stark grund av sunda värderingar, värdefulla egenskaper och kunskaper som de kan ha med sig genom livet, både på och utanför isen.

Se mer här >>

Movember

Kampen för mäns hälsa

Movember och Kampen för mäns hälsa, ligger oss varmt om hjärtat. Vi har under de senaste säsongerna arbetat för att sprida kunskap och information om Sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer, och samtidigt samlat in pengar till Movember foundation.

Se mer här >>

 

Kampen för livet

Kampen för livet” är ett initiativ startat av Malmö Redhawks och Tobiasregistret där hela SHL gemensamt spridit information om Tobiasregistret och försökt hitta fler givare av blodstamceller. Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande blodsjukdom. En sjukdom som kan behöva behandlas med friska blodstamceller.  

Under den första kampanjperioden anmälde hela 10 827 personer sig som givare, ett otroligt resultat som överträffade alla förväntningar. 

Se mer här >>

Kom in i matchen

Syftet med initiativet ”Kom in i matchen” är att aktivt lyfta upp området hållbarhet och miljö genom idrottsrörelsen. Med kunskap, information och inspiration vill vi påverka både människors attityd och därmed beteendet i vardagen. Varje individ inte bara kan utan måste ändra hur vi påverkar miljön genom våra vardagliga val.

Se mer här >>

 

Stoppa våldet i vårt Malmö

Våldet i vårt Malmö har den senaste tiden trappats upp och tyvärr blivit en del av vår vardag. Malmö Redhawks kan, som hockeyklubb, inte lösa detta problem, men vill som Stolta Malmöiter tydligt ta ställning mot våldet i vårt älskade Malmö.

Se mer här >>