• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

Kom in i matchen - ta ditt ansvar för miljön

Under parollen ”Kom in i matchen” startade Malmö Redhawks 2018 ett arbete som handlar om hållbarhet och miljöfrågor, som en del av klubbens samhällsengagemang #MerÄnHockey.

– Det känns bra och viktigt att vi som ledande ishockeyklubb tar ställning för miljö och hållbarhet, säger Patrik Sylvegård, VD & Sportchef Malmö Redhawks.

Syftet med initiativet ”Kom in i matchen” är att aktivt lyfta upp området hållbarhet och miljö genom idrottsrörelsen. Med kunskap, information och inspiration vill vi påverka både människors attityd och därmed beteendet i vardagen. Varje individ inte bara kan utan måste ändra hur vi påverkar miljön genom våra vardagliga val.

Sysav och Redhawks i samarbete för miljön

Två starka lokala aktörer inleder ett samarbete för en av vår tids viktigaste frågor – miljö och hållbarhet. Luren på Returen är ett initiativ där Sysav under Malmö Redhawks hemmamatcher samlar in mobiler till återbruk och återvinning.

– Vi vill använda kraften och engagemanget hos Malmö Redhawks fans, samarbetspartners och anställda för att göra skillnad. Med Luren på Returen vill vi tillsammans med Sysav inspirera alla runt omkring oss att göra mer miljömedvetna val i vardagen, säger Patrik Sylvegård, VD & Sportchef Malmö Redhawks.

Läs mer om Luren på Returen här >>

Malmö Redhawks satsar på hållbarhet och lanserar ett eget vatten i samarbete med Tetra Pak

I samarbete med Tetra Pak lanserar hockeyklubben Malmö Redhawks ett eget svenskt källvatten i en klimatsmart kartongflaska – ett alternativ när vattenkranen inte finns nära till hands. 

I grunden handlar "Kom in i matchen" om att använda kartongförpackat svenskt källvatten för att tillsammans sprida ett nödvändigt budskap:

Varje individ inte bara kan utan måste ändra hur vi påverkar miljön genom våra vardagliga val.

Partnersamarbetets gemensamma kraft och räckvidd försöker Redhawks nu koordinera för ett gott syfte. Kan vi göra skillnad så måste vi försöka och tillsammans ska vi nå ut till våra anställda, leverantörer, fans, partners, fans, motståndare, osv.

För Tetra Pak är hållbarhet en central del i verksamheten och genom kartongförpackningen ger företaget fler människor möjligheten att göra aktiva val som är bra för miljön. Genom olika samarbeten vill man sprida budskapet om att alla goda val räknas, både stora som små. I partnerskap med Malmö Redhawks vill Tetra Pak visa fans och partners att hållbara val är både viktiga och enkla.

– Det här är ett viktigt och nyskapande samarbete där vi på Tetra Pak bidrar med vår förpackning, men också med kunskaper inom hållbarhet, återvinning och cirkulär ekonomi. Tillsammans med Malmö Redhawks får vi en möjlighet att möta och samtala med väldigt många människor om viktiga framtidsfrågor och framför allt om vikten av att göra hållbara, goda val i vardagen, säger Berit Hoffmann, Marketing Director, Tetra Pak.

Ett självklart engagemang, vi vill påverka!

I grunden handlar "Kom in i matchen" om att använda kartongförpackat svenskt källvatten för att tillsammans sprida ett nödvändigt budskap:

Varje individ inte bara kan utan måste ändra hur vi påverkar miljön genom våra vardagliga val.

Partnersamarbetets gemensamma kraft och räckvidd försöker Redhawks nu koordinera för ett gott syfte. Kan vi göra skillnad så måste vi försöka och tillsammans ska vi nå ut till våra anställda, leverantörer, fans, partners, fans, motståndare, osv.

Redhawksvatten och förpackning

Vi väljer en god förpackning som bevarar innehållet naturligt, har liten miljöpåverkan och är praktisk att ta med.

Smart eller hur?

Förpackningen:

Kartongen är certifierad enligt FSC®:s standard, tillverkad av ansvarsfullt odlad skog och andra kontrollerade källor. Det är inte bara kartongen som är av förnybar växtbaserad råvara utan även skruvkorken. Tetra Paks FSC licenskod är FSC® C014047.

- Stora miljömässiga fördelar jämfört med andra material

- Liten miljöpåverkan

- Konserverar utan tillsatser

- Klimatsmart transport med tåg till Malmö med klimatpåverkan på ca 10% av motsvarande frakt med lastbil

- Lätt att bära med sig, platta till och återvinna

Vatten:

Med sitt ursprung i en glaciär i Norrland påbörjade vårt vatten sin resa för väldigt många år sedan. Den långsamma naturliga filtreringen genom 400 km under orörd natur, utan någon yttre påverkan, resulterade i vårt vatten. Det har ett optimalt mineralinnehåll, låga salthalter, ett fantastiskt pH-värde samt en perfekt mjukhet.