• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Tisdag Tis 2 Mars Mar

Kampen för livet & Tobiasregistret

Hösten 2017 startade Malmö Redhawks och Tobiasregistret Kampen för livet, en satsning på att få fler givare av blodstamceller att anmäla sig till Tobiasregistret och genom det rädda fler liv.

Vi i Malmö Redhawks har på nära håll sett hur skört livet är när Oliver Mattsson, son till Malmölegendaren Jesper Mattsson, endast 13 år gammal drabbades av en allvarlig blodsjukdom. Klubben ville göra något, hjälpa till. Så togs initiativet till Kampen för livet och snart var hela hockey-Sverige med i matchen och resultatet med 10 827 nya givare överträffade alla förväntningar.

Tobiasregistret

Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande sjukdom som, i många fall som sista alternativ, kan behandlas med blodstamceller. För att hitta en matchande donator söker man i Tobiasregistret, det svenska registret för blodstamsceller. Desto fler människor som registrerat i Tobiasregistret, desto större chans att hitta en matchande stamcellsdonator. När det gäller att rädda liv spelar vi alla i samma lag.

För mer info om Tobiasregistret, klicka här >>

OM21 - Oliver Mattsson Stiftelsen

Oliver förlorade 2018 kampen mot sin sjukdom men Malmö Redhawks är fortsatt engagerade i att både hålla minnet av honom levande, fortsätta att driva initiativet Kampen för Livet och därtill stötta den stiftelse som familjen Mattsson har startat i Olivers namn, OM21 Stiftelsen.

OM21 Stiftelsens ändamål ska vara att verka i Oliver Mattssons anda genom tre ledord: Hjärta – Bedrift – Hälsa 

Hjärta – Stiftelsen kan stödja företrädesvis barn och ungdomar som är utsatta och i behov av olika former av stöd. Det kan vara ekonomiska eller sociala behov och stödet ska präglas av medmänsklighet.

Bedrift – Stiftelsen kan stödja företrädesvis barn och ungdom som utfört en bedrift. Det kan vara att ha trotsat motgångar, som att ha vunnit en match, idrottsligt eller mot en svår sjukdom.

Hälsa – Stiftelsen kan befrämja hälsa genom att stödja företrädesvis barn och ungdom som annars inte skulle ha råd att åka på idrottsläger eller annan aktivitet som främjar deras hälsa. Stiftelsen kan även stödja verksamheter som underlättar barnens långa vistelser på sjukhus. Stiftelsen kan även stödja personer eller familjer som drabbats hårt, ekonomiskt eller socialt, på grund av allvarlig sjukdom. Bidrag till forskning kan medges i mindre omfattning.

För mer info om stiftelsen, klicka här >>

OM21 U13 Cup

Malmö Redhawks startade 2019 en U13-turnering i Oliver Mattssons minne. Redan första året blev OM21 Cup den största ungdomscupen i klubbens historia, med 30 deltagande lag från 6 olika nationer.

Vår vision för OM21 Cup är att det blir en internationell cuptradition som finns kvar i många många år framöver. Vi vill erbjuda alla deltagare ett kul arrangemang av högsta kvalitet genom ett genomtänkt och välplanerat cupkoncept. Förutom glädjefyllt hockeyspelande och storslagna upplevelser inkluderar OM21 Cup även andra mervärden för spelare, ledare och medföljande familjemedlemmar som att inspirera till eftertänksamhet gällande glädje, hälsa och den ibland negativa föräldrakultur som finns inom barn- & ungdomsidrotten.