• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar

Folkfesten är tillbaka

Hockeyns Dag är tillbaka! Lördagen den 3 mars, när vi tar emot Örebro, kommer det återigen bli en folkfest i Malmö Arena när regionens näringsliv bjuder på gratis hemmamatch samtidigt som vi samlar in pengar för välgörande ändamål. Detta är en dag där vi genom vår kärlek till hockeyn kan hjälpa till att bidra till samhället.    

Denna säsong har Malmö Redhawks tillsammans med Hockeyns Dags huvudpartners Söderbergföretagen och Jyma Fastigheter valt att arbeta tillsammans med organisationen Min Stora Dag, som i över 20 år hjälpt till att skapa glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Dessa upplevelser ger barnen underbara minnen samt även kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Min Stora Dag har under 2021 gett över 7 000 barn Stora Dagar och deras mål är att kunna ge alla de 200 000 barn i Sverige som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser en Stor Dag.

Hockeyns Dag blir också en Stor Dag  där vi tillsammans kan bidra med att skapa en fantastisk upplevelse för de barn som bjuds in till matchen, samtidigt som vi ger Min Stora Dag förutsättningar att kunna skapa fler upplevelser för barn i framtiden.

Företagspaket 

Som företagspartner till Hockeyns Dag 2022 är du med och bidrar både till den stora hockeyfesten den 5 mars och till Min Stora Dag, vilket kommer att se till att organisationen kan skapa fler upplevelser för barn i framtiden.  

Årets Hockeyns Dag-paket kostar 10 000 kronor av vilka 20% oavkortat går till Min Stora Dag. Resterande 80% tillfaller Malmö Redhawks ungdomsverksamhet. 

För detta får du - utöver att du är med och bidrar till en verkligt god sak - både marknadsföring i Redhawks sociala kanaler samt en samlingsannons i Sydsvenskan och Kvällsposten i samband med Redhawks hemmamatch mot Örebro den 5 mars. I paketet ingår även tio biljetter på nedre etage till nämnda match samt middag för två personer på arenan i samband med matchen.

Är du intresserad? Kontakta någon av våra säljare nedan! 

Min Stora Dag 

För att läsa mer om Min Stora Dag och det fantastiska arbete som organisationen utför varje dag, klicka här >>

Johan Björk

Johan Björk

Försäljning

Mats Lindahl

Mats Lindahl

Försäljning

Måns Jeppsson

Måns Jeppsson

Säljkoordinator