• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Hockeyns Dag 2020

Den 1 februari bjuder Malmö Redhawks partners regionens invånare på ishockey!

För nionde året i rad anordar Malmö Redhawks Hockeyns Dag i Malmö Arena, när Redhawks lördagen den 1 februari kl. 15:15 tar emot Luleå på hemmais - en fest för hela familjen! Tillsammans med näringslivet, som betalar 1 krona per åskådare, bjuder vi regionens invånare på gratis hockey av högsta kvalitet.

Årets upplaga går, precis som tidigare säsonger, i välgörenhetens tecken, där delar av intäkterna oavkortat går till välgörande ändamål. De två senaste säsongerna har givit en summa på totalt 654 234 kr till Barncancerfonden och Team Rynkeby. Den här säsongen sker samarbetet med Help at Hand, vars arbete du kan läsa mer om nedan.

Är du intresserad av att bjuda? Läs mer i vår broschyr genom att klicka här - och kontakta någon av våra säljare nedan!

Vill du säkra din plats till hockeyfesten och förköpa dina biljetter? Då gör du det för 100 kr/biljett här!

För utsatta barn - tillsammans med Help at Hand

Help at Hand är officiell samarbetspartner till Hockeyns Dag 2020 och är en direktverkande biståndsorganisation, grundad av Kristian Rankloo 2013. Alla bidrag till organisationen går oavkortat till behövande barn för att hjälpa dem med mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång. Help at Hand arbetar direkt på plats och ser till att insamlade bidrag används där de gör bäst nytta.  

Help at Hand är en liten organisation och har valt att fokusera engagemanget till utvalda biståndsprojekt. De besöker regelbundet platserna för sitt engagemang och ser personligen till att rätt hjälp når rätt mottagare. Det kan handla om att dela ut matpaket i katastrofområden, bygga barnhem, köpa in skolmaterial eller arbeta med hälsofrämjande åtgärder för barn som lever på gatan. Genom att finnas fysiskt på plats möter de människorna, ser deras behov och kan följa upp genomförda insatser.  

Till skillnad från de stora biståndsorganisationerna arbetar Help at Hand för att alla bidrag ska nå fram. De har inga overheadkostnader och nödvändiga projektkostnader för resor, boende och mat finansierar de oftast separat. För mer info om Help at Hands arbete, klicka här!

Vårt mål Hockeyns Dag 2020: 2 x 3000 

Vi spelar för 3 000 barn och deras drömmar, mål och framtid 

När man har möjlighet att hjälpa till så tycker vi att man också ska göra det. På Hockeyns Dag spelar vi för att samla in pengar och har som mål att med de insamlade pengarna möjliggöra skolgång för 3 000 barn i Filippinerna tillsammans med Help at Hand. Skolgång och utbildning är den bästa hjälpen för en väg ur fattigdom. Utbildning ger barnen en möjlighet påverka sina mål och drömmar och med dessa sin egen framtid. 

Vi samlar in 3 000 nallar till behövande barn på vår Teddy Bear Toss 

Inspirerade av den stora premiärsuccén med Teddy Bear Toss på Hockeyns Dag 2019, med drygt 2 000 insamlade nallar, så vill vi samla in ännu fler gosedjur detta år. Alla besökare kommer att uppmanas att ta med sig gosedjur och när vi gör vårt första mål kastar man in dessa på isen. Gosedjuren samlas in och skickas till behövande barn i Asien eller Afrika i samarbete med Help at Hand.  

Teddybear Toss

I samband med 2019 års upplaga av Hockeyns Dag introducerar Malmö Redhawks en så kallad Teddybear Toss. Det innebär att du som besökare slänger in dina teddybjörnar på isen när Redhawks gör sitt första mål i matchen och på så sätt blir en ännu större del av inramningen.

Du tar med dig nallarna hemifrån, de som du inte längre använder. Nallarna kommer sedan att skickas till barn i xxxx via klubbens samarbete med Help @ Hand.

Vill du se hur en Teddybear Toss går till? Klicka här för att inspireras inför Hockeyns Dag!

Hockeyns Dag - så funkar det

13:45 Dörrarna öppnas och biljetter delas ut i Malmö Arenas huvudentré. När du tar emot din biljett fortsätter du vidare in i arenan.
  Från 13:45 finns också alla utställare på plats i Malmö Arenas foajéer och du hittar mängder av saker att roa dig med fram till matchstart.
15:15 Pucken släpps och matchen inleds på isen inför förhoppningsvis fullsatta läktare.
  Vid Redhawks första mål för kvällen kastar du in dina teddybjörnar och andra gosedjur på isen. Har Redhawks inte gjort något mål innan den tredje periodens powerbreak kastas gosedjuren in då istället.
17:45 Matchen beräknas vara slut efter att vi tillsammans hejat fram laget till en härlig seger.