• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb

MALMÖ REDHAWKS SAMHÄLLSENGAGEMANG

Malmö Redhawks är inte bara en idrottsförening utan vi är också en viktig aktör i vårt samhälle i stort. Med ett starkt varumärke har vi både ett ansvar och unika möjligheter att ha en positiv inverkan både på och utanför idrottens arena. Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi använda idrottens och ishockeyns positiva kraft till att förändra vårt samhälle till det bättre. Samlingsnamnet vi har valt för våra samhällsengagemang är #MerÄnHockey.

Fokus #MerÄnHockey

Vårt fokus utgår från vår kärnverksamhet. Malmö Redhawks är till största delen en ungdomsverksamhet och därför är det naturligt att vi ville fokusera på barn och ungdomar i Malmö och närområdet. Vi har därtill valt att utgå ifrån FN:s hållbarhetsmål och våra program fokuserar på bland annat god hälsa & välbefinnande, jämställdhet och social hållbarhet. Samtliga av Malmö Redhawks samhällsengagemang genomsyras av våra värderingar: Hjärta, Kvalitet och Stolthet.

Vi är stolta Malmöiter, har fantastisk hockeyverksamhet och vårt samhällsengagemang har aldrig varit större! Läs mer om våra olika engagemang nedan! 

Aktivitet, hälsa och glädje 

Hälsosam Ungdom är ett samarbete med Skolidrottsförbundet Skåne med fokus på att öka den fysiska aktiviteten bland barn och unga. Med stöd av Doxa, Malmö Ställningsservice, RSA, Trelleborg SportsClub, Super Däck och Sparbanksstiftelsen Finn kan vi arbeta med att sänka trösklar och göra idrotten mer tillgänglig.

Se mer här >>

En utbildning för hela livet 

Medspelaren är ett långsiktigt utvecklings – och utbildningsarbete som vi har tagit fram med stöd från flertalet partners i syfte att skapa positiva mervärden i föreningen. Genom ett grundligt värdegrundsarbete i kombination med en god hockeyutbildning utvecklar vi både bra hockeyspelare och bra medmänniskor.

Se mer här >>

Movember

Kampen för mäns hälsa

Movember och Kampen för mäns hälsa, ligger oss varmt om hjärtat. Vi har under de senaste säsongerna arbetat för att sprida kunskap och information om Sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer, och samtidigt samlat in pengar till Movember foundation.

Se mer här >>

 

Med Tobiasregistret

Varje säsong spelas OM21-cup till minne av Oliver Mattsson där vi uppmärksammar både OM21-stiftelsen och Tobiasregistret som är ett register för donatorer av blodstamsceller. Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande blodsjukdom som kan behöva behandlas med friska blodstamsceller.

Se mer här >>

Stoppa våldet i vårt Malmö

Våldet i vårt Malmö har den senaste tiden trappats upp och tyvärr blivit en del av vår vardag. Malmö Redhawks kan, som hockeyklubb, inte lösa detta problem, men vill som Stolta Malmöiter tydligt ta ställning mot våldet i vårt älskade Malmö.

Se mer här >>

Idrotten är för alla

Malmö Redhawks är stolta medarrangörer till EuroGames 2021, som går av stapeln i Köpenhamn. EuroGames är världens största idrottsevent för HBTQ+ personer och vi anser att det är viktigt att alla ska kunna känna sig välkomna och bekväma i idrottsvärlden.

Se mer här >>

Stötta & sprida glädje

Med stöd av Sandberg Development besöker vi, under säsongens gång, lekterapierna vid sjukhusen i Malmö och Lund tillsammans med våra spelare för att stötta och förgylla barnens dag. Detta är besök som uppskattas av barnen, personalen och våra spelare.

Se mer här >>

För ett jämställt Idrottssverige

Tillsammans med nationella förbund, andra toppklubbor och Sundström Safety har Malmö Redhawks startat nätverket EPOS, där vi tillsammans jobbar för att fler kvinnliga ledare ska ta steget till att bli tränare och ledare på elitnivå.

Se mer här >>

Integration, förståelse och gemenskap

Mötesplatsen är ett samarbete med Fryshuset Malmö och studenter ifrån Malmö Universitet med fokus på integration. Med stöd av Stiftelsen Råby Räddningsinstitut, Doxa, Mediplast samt Malmö Arena och Malmö Arena Hotel öppnar vi upp vårt gym och konferenslokal för att skapa en plats där ungdomar med olika livserfarenheter kan träffas för att stärka varandra.

Se mer här>>

Årliga publikfest för välgörande ändamål

Varje säsong bjuder Redhawks tillsammans med partners på gratis inträde till en av sina hemmamatcher samtidigt som vi samlar in pengar till välgörenhet. För säsongen 22/23 har Redhawks tillsammans med Hockeyns Dags huvudpartner Söderbergföretagen valt att även vid den här upplagan samla in pengar till förmån för organisationen Min Stora Dag.

Mer info här inom kort