• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Hör upp, för nu är det allvar. Malmö Redhawks står inför sina överlägset viktigaste matcher sedan den där aprildagen i Leksand 2015. Förutsättningarna är lika enkla nu som då. I bäst av sju matcher ska det avgöras vilket lag som spelar i SHL nästa säsong och motståndare kommer att vara Brynäs IF.

Vi är väl medvetna om att den här grundserien inte varit vad någon hoppats på. Men nu har vi sju matcher på oss att ställa det här till rätta. Vi bara ska lösa det här. Det kommer att krävas en sista rejäl kraftansträngning av våra spelare och ledare den här säsongen. Men det kommer också att krävas en sista ordentlig kraftansträngning av alla våra supportrar, våra partners och alla våra ideella krafter runt klubben.

Det är nu det ska avgöras. Det är nu vi kommer att få se vilka som är av det rätta virket. En sak vet vi på förhand – vi kommer inte att klara det här om inte alla knyter näven. Den 14 mars släpper vi första pucken på bortaplan innan vi vänder hem till Malmö Arena den 16 mars. Det är nu du behövs. Nu gör vi det här tillsammans!

Hör upp, för nu är det allvar. Malmö Redhawks står inför sina överlägset viktigaste matcher sedan den där aprildagen i Leksand 2015. Förutsättningarna är lika enkla nu som då. I bäst av sju matcher ska det avgöras vilket lag som spelar i SHL nästa säsong och motståndare kommer att vara HV71 eller Brynäs IF.

Det är nu vi kommer att få se vilka som är av det rätta virket. Det kommer att krävas en sista rejäl kraftansträngning av våra spelare och ledare den här säsongen. Men det kommer också att krävas en sista ordentlig kraftansträngning av alla våra supportrar, våra partners och alla våra ideella krafter runt klubben.

En sak vet vi på förhand – vi kommer inte att klara det här om inte alla knyter näven. Den 14 mars släpper vi första pucken på bortaplan innan vi vänder hem till Malmö Arena den 16 mars. Det är nu du behövs. Nu gör vi det här tillsammans!

LÅNGSIDA

Malmö Arena har inga dåliga platser, men här sitter du ändå lite bättre. Arenans barer hittar du också direkt utanför.

Vuxen 199kr
Senior 199kr
Ungdom 199kr

HÖRN

Här är det lite billigare, men platserna kommer du inte att bli besviken på. Här sitter du med god överblick över hela isen. 

Vuxen 149kr
Senior 149kr
Ungdom 149kr

KORTSIDA

Detta är platserna för dig som vill gå på hockey för under hundringen. På sektion 18-19 hittar du även våra familjepriser.

Vuxen 99kr
Ungdom 99kr
Barn 20kr
(begränsat antal)

STÅPLATS

Vill du vara med och skapa stämning? Då ska du söka dig till ståplats, där du också går på hockey för under hundringen.

Vuxen 99kr
Senior 99kr
Ungdom 99kr

Säkra din plats till alla matcher – få minst 10% rabatt

Vill du vara på plats och stötta oss samtliga matcher? Då ska du säkra vårt kvalpaket. Då får du 10% rabatt på de två första hemmamatcherna – och om det blir en tredje hemmamatch får du den utan extra kostnad.
Säkra kvalpaketet här » 

LOGE

Lyxa till det och hyr en loge för dig och ditt sällskap! För 795kr/person hyr ni en privatloge för 15 personer inkl. tvårättersmeny i Percys restaurang. Priset gäller för 15 personer och dryck tillkommer.

För bokning, kontakta [email protected].

LOUNGE4

Lounge4 är värd att upplevas! För 795kr/person kan du njuta av matchen och en tvårättersmeny i vår unika loungeyta med öppna panoramafönster ut mot arenarummet.

För bokning, kontakta [email protected].