• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Oskarshamn
IKO

Tredje raka segern för Redhawks

24 augusti 2021 20:17

Redhawks fortsätter att vinna under försäsongen. Kvällens var den tredje raka, när Oskarshamn besegrade med 3-1 hemma i Malmö Arena, där fansen också var tillbaka på läktaren.


Efter att ha besegrat Timrå och Växjö Lakers på andra håll var Redhawks i kväll tillbaka på hemmais. När Oskarshamn stod för motståndet kom också en ny seger, den tredje raka under försäsongen.

Redhawks inledde också matchen bäst och förde spelet underden inledande tredjedelen. Precis i samband med att gästerna blev fulltaligt var det också dags för Redhawks att sätta sig i förarsätet. Ponthus Westerholm knäppte iväg ett skott från sin vanliga position och pucken hittade nätet.

Målet blev det enda under den första perioden, trots att Redhawks hade bud på fler. Några minuter in på andra skulle det komma - och det var ett mål publiken njöt av. I ett flygande anfall fick Marcus Sylvegård möjlighet att ladda bössan från högerkanten. Det gjorde han också och det smällde i Joe Cannatas plockhandskryss.

Efter den dubblade ledningen fick Oskarshamn allt mer att säga till om och skapade också lite chanser. Men precis som tidigare under försäsongen så stod Daniel Marmenlind emot.

I ett numerärt underläge fick Marmenlind dock kapitulera, men närmre än så kom inte gästerna. I slutminuten prickade Carl Söderberg in sitt första mål sedan återkomsten, med en backhand från egen zon, som hittade en tom Oskarshamnskasse.

Under kvällen fick publiken också stifta bekantskap med ett flertal ungtuppar. Carl-Johan Sälle svarade för sin A-lagsdebut samtidigt som backarna Leon Matthiasson och Hugo Wendt åter var med i laguppställningen, precis som forwards Isac Göransson, Tim Lindfors och Vincent Reimer.

Närmast på schemat väntar en bussresa till Södertälje. Där avgörs Skoda Trophy under veckoslutet med matcher torsdag, lördag och söndag. De matcherna ser du på Aftonbladet Plus.

MATCHFAKTA, Uppladdningen 2021
Redhawks vs. Oskarshamn 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

11:47 1-0 Ponthus Westerholm (Lerby, Bryggman)

25:10 2-0 Marcus Sylvegård (Söderberg, Ryan)

51:36 2-1 Kim Rosdahl (Weise) PP1
59:27 3-1 Carl Söderberg (utan assist) ENG

Skott: x-x (11-4, 12-13, )
Publik: personer (Malmö Arena)