• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Oskarshamn
IKO

Tredje raka segern för Redhawks

24 augusti 2021 20:17

Redhawks fortsätter att vinna under försäsongen. Kvällens var den tredje raka, när Oskarshamn besegrade med 3-1 hemma i Malmö Arena, där fansen också var tillbaka på läktaren.


Efter att ha besegrat Timrå och Växjö Lakers på andra håll var Redhawks i kväll tillbaka på hemmais. När Oskarshamn stod för motståndet kom också en ny seger, den tredje raka under försäsongen.

Redhawks inledde också matchen bäst och förde spelet underden inledande tredjedelen. Precis i samband med att gästerna blev fulltaligt var det också dags för Redhawks att sätta sig i förarsätet. Ponthus Westerholm knäppte iväg ett skott från sin vanliga position och pucken hittade nätet.

Målet blev det enda under den första perioden, trots att Redhawks hade bud på fler. Några minuter in på andra skulle det komma - och det var ett mål publiken njöt av. I ett flygande anfall fick Marcus Sylvegård möjlighet att ladda bössan från högerkanten. Det gjorde han också och det smällde i Joe Cannatas plockhandskryss.

Efter den dubblade ledningen fick Oskarshamn allt mer att säga till om och skapade också lite chanser. Men precis som tidigare under försäsongen så stod Daniel Marmenlind emot.

I ett numerärt underläge fick Marmenlind dock kapitulera, men närmre än så kom inte gästerna. I slutminuten prickade Carl Söderberg in sitt första mål sedan återkomsten, med en backhand från egen zon, som hittade en tom Oskarshamnskasse.

Under kvällen fick publiken också stifta bekantskap med ett flertal ungtuppar. Carl-Johan Sälle svarade för sin A-lagsdebut samtidigt som backarna Leon Matthiasson och Hugo Wendt åter var med i laguppställningen, precis som forwards Isac Göransson, Tim Lindfors och Vincent Reimer.

Närmast på schemat väntar en bussresa till Södertälje. Där avgörs Skoda Trophy under veckoslutet med matcher torsdag, lördag och söndag. De matcherna ser du på Aftonbladet Plus.

MATCHFAKTA, Uppladdningen 2021
Redhawks vs. Oskarshamn 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

11:47 1-0 Ponthus Westerholm (Lerby, Bryggman)

25:10 2-0 Marcus Sylvegård (Söderberg, Ryan)

51:36 2-1 Kim Rosdahl (Weise) PP1
59:27 3-1 Carl Söderberg (utan assist) ENG

Skott: x-x (11-4, 12-13, )
Publik: personer (Malmö Arena)