• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Malmö
MIF

Redhawks mållöst i Stockholm

18 januari 2020 17:29

Redhawks förmådde inte att få hål på Djurgården under eftermiddagens match lagen emellan. På Hovet i Stockholm var det hemmalaget som var starkare och Redhawks föll med 0-2.


Redhawks reste till Stockholm med tre forwards tillbaka från skadelistan. Men det räckte inte med att Max Görtz, Jesper Jensen och Emil Sylvegård var tillbaka - Redhawks lyckades inte få hål på Djurgården under lördagseftermiddagen.

Det var dock nära flera gånger om i den första perioden - trots att Redhawks bara hade tre avslut på mål under de inledande 20 minuter. Både Matias Myttynen och Henrik Hetta träffade målramen. Dessutom försvann pucken från Max Görtz blad i sista dragningen innan han skulle lirka in den i nät.

Uteblivna mål straffar sig ofta, så även denna gång. Istället var det Djurgården som gjorde målen. Inom loppet av drygt två minuter kunde stockholmarna skjuta såväl ettan som tvåan. Mål som avgjorde den här tillställning.

För Redhawks förmådde inte att få utdelning i den avslutande tredjedelen. Den riktiga forceringen uteblev och Djurgården hade bra kontroll på händelserna.

Inför den tredje perioden utgick Oscar Alsenfelt. Lars Volden ersatte mellan stolparna och norrmannen räddade samtliga tolv skott som kom emot honom.

Nästa vecka är den sista i raden av raka bortamatcher. På torsdag kväll befinner sig Redhawks i Oskarshamn innan lördagen bjuder på bortamöte med Frölunda.

MATCHFAKTA, SHL
Djurgården vs. Redhawks 2-0 (0-0, 2-0, 0-0)

30:30 1-0 Dick Axelsson (Högström, Haga) PP1
32:45 2-0 Patrik Berglund (Ågren)

Skott: 37-15 (14-3, 11-8, 12-4)
Publik: 7 023 personer (Hovet)