• Huvudsponsorer

Hemma
Malmö
MIF
Borta
Linköping
LHC

Redhawks föll i målsnål match

7 december 2019 20:32

Det blev målsnålt i Malmö Arena under lördagskvällen när Linköping HC gästade Malmö Redhawks under lördagskvällen. Gästerna vann med 0-1 efter straffläggning.


Det blev en målsnål tillställning i Malmö Arena under lördagskvällen när Malmö Redhawks tog emot Linköping. Det krävdes straffläggning för att skilja lagen åt, men väl i den föll Redhawks.

Den första perioden var inte särskilt välspelad av något av lagen. Skottstatistiken vann Linköping övertygande med 5-15, men Redhawks höll tätt och 0-0 var resultatet efter de första tjugo minuterna.

Även den andra perioden blev mållös men Redhawks skapade ett flertal målchanser. Till skillnad från inledningsperioden var skottstatistiken jämn i mellanperioden, Malmö avlossade nio skott och gästerna åtta.

Den tredje perioden fortsatte på inslagen väg och det var inget av lagen som var nära på att plocka hem tre poäng. Även förlängningen blev utan något mål och lagen fick skiljas åt genom straffläggning. I straffläggningen drog Linköping det längsta strået och plockade hem bonuspoängen.

Redhawks nästa match är den 17 december när HV71 står för motståndet på bortais. Nästa hemmamatch spelas torsdagen den 19 december när Djurgården gästar Malmö Arena. Dina biljetter till hemmamatcherna köper du genom att klicka här!

MATCHFAKTA, SHL
Redhawks vs. Linköping 0-1 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-1)

65:00 0-1 Broc Little Avgörande straffmål

Skott: 21-34 (5-15, 9-8, 7-7, 0-3, 0-1)
Publik: 5 213 personer