• Huvudsponsorer

Soffbiljetter - tar du plats på läktaren?

Med rådande publikrestriktioner har det hittills endast kunnat erbjudas plats till lycklinga säsongskortsinnehavare i lottdragningen. Det kraftigt begränsade publiktillströmningen generarar såklart i så fall tappade intäkter som mängder av tomma stolar i Malmö Arena. Därför släpper nu Redhawks sina soffbiljetter – men i två olika varianter. Du kan stötta klubben ekonomiskt med soffbiljetter, men också genom fysisk närvaro i form av en läktarfigur.

Vanlig soffbiljett – 50 kr eller mer per biljett

Om du vill vara med och stötta klubben ekonomiskt under den rådande pandemin går det utmärkt att köpa en eller flera av de nu välkända soffbiljetterna. Swisha 50 kronor per biljett som du vill stötta med via swishkoden nedan eller till swishnummer 123 670 01 65. Märk gärna din betalning med "Soffbiljett Redhawks".

Soffbiljett inkl läktarfigur – 400 kr eller mer per figur

Vill du ta din stöttning ytterligare en nivå kan du nu också säkra en fysisk närvaro resten av säsongen, med reservation för kraftiga restriktionslättnader, genom att bidra med en läktarfigur. Swishar du 400 kr eller mer samt bidrar med en bild till oss på [email protected] kommer du inom kort att finnas på våra läktare igen.

Detta behöver du göra för att skaffa din läktarfigur:

1) Swisha 400 kronor eller mer till 123 670 01 65.
2) Skicka ett mail till oss på [email protected] med ditt namn, telefonnumret du swishade ifrån samt en högupplöst bild. För bästa tryckresultat tänk gärna på att bilden med fördel kan tas mot en vit eller ljus bakgrund, att ta bilden i dagsljus och rakt framifrån.

Saknar du Swish?

Det går även bra att sätta in pengar på vårt bankgironummer 411-7826. Var noga med att märka din betalning med antingen "Soffbiljett" eller "Läktarfigur".

Betalar du från utlandet?

Tänk även då på att märka din betalning med "Soffbiljett" eller "Läktarfigur". Välj också att du som avsändare betalar eventuella betalningsavgifter.
IBAN: SE83 8000 0821 4992 3119 7436
BIC: SWEDSESS
Kontoinnehavare: Malmö Redhawks Ishockey AB

Har du några frågor kring läktarfigurerna eller våra soffbiljett, kontakta oss på [email protected].