• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Vilket åldersspann gäller för barnbiljetterna?
Vi räknar barn som barn upp till dess att de är 13 år. Därefter går de in på ungdomsbiljetter. Barn upp till 6 år behöver ingen biljett, så länge de sitter i den vuxnes knä.

Kan jag köpa biljett på andra platser i arenan?
Barnbiljetter för 20 kronor finns endast på familjeläktaren, men vi har även rabatterade biljettpriser för barn på hörn- och kortsidesektionerna. Där kostar en barnbiljett 100 kronor.

Vad händer mer på familjeläktaren?
Världens bästa maskot, Hawkan, kommer självklart och hälsar på barnen på familjeläktaren. Hawkan har dessutom sitt eget ledmotiv och under en avblåsning i matchen dansar han loss i en av entréerna in till läktaren - och där får han alltid sällskap av danssugna barn.

Var går vi in i arenan?
Ni nyttjar huvudentrén för inpassering i Malmö Arena. Familjeläktaren är belägen i direkt anslutning till huvudentrén. Därmed behöver ni inte ta er uppför några trappor, utöver de som finns inne på själva sektionen.

Hur dags öppnar arenan?
Malmö Arena öppnar huvudentrén en timme före nedsläpp.

Finns det god tillgång till parkering?
Runt om Malmö Arena finns ett flertal parkeringar. Den stora utomhusparkeringen är belägen sydväst om Malmö Arena. Ytterligare en större utomhusparkering finns nordost om arenan. Dessutom finns ett parkeringshus bara 100 meter från huvudentrén och du kan även parkera i Emporias P-hus, på den västra sidan av arenan.

Hur tar vi oss smidigast till Malmö Arena?
Det är enkelt att ta sig till arenan oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker kollektivt med tåg eller buss. Mer info hittar du på Malmö Arena hemsida >>

Hur nära finns kiosker och toaletter?
Blir ni hungriga finns Malmö Arenas kiosker, med ett fylligt utbud av mat, dryck, godis och snacks, precis utanför er sektion. Där hittar ni också toaletterna.

Barnen fullkomligt älskar Hawkan - har han någon egen souvenir vi kan få med oss hem?
Självklart har han det! I shopen, som ni hittar precis innanför huvudentrén, finns Hawkan som ett gosdjur. Dessutom har vi kläder med Hawkans motiv. Klicka gärna in i webshopen redan nu på shop.malmoredhawks.com >>

Ungefär hur långt tid varar en match?
Matchen spelas i i tre period, där vardera period är 20 minuter lång. Då de 20 minuterna är så kallade effektiva, vilket innebär att klockan stoppas när spelet är avblåst, pågår en period i ungefär 30 minuter. En match brukar pågå mellan 2:15 och 2:30. Pauserna mellan perioderna är 18 minuter, då det är ett ypperligt tillfälle att handla i kioskerna, shoppa souvenirer och gå på toa.