• Huvudsponsorer

Försäsongen tar form

18 maj 2020 11:20

Redhawks är sedan en månad tillbaka i full gång med sin träning inför den kommande säsongen. Många pass återstår innan killarna drar på sig matchtröjan igen, men nu är stora delar av försäsongens spelschema satt.


Sju matcher är nu inplanerade till försäsongen i augusti och september, där Redhawks kommer att hålla sig inom landets gränser. Först ut är ett bortamöte med Kristianstad innan det väntar stormatch på Malmö Isstadion, där Redhawks ställs mot OM21 All-Stars.

Därefter väntar en ny drabbning i närområdet. Torsdagen den 27 augusti går Redhawks upp i ett rivalmöte med Frölunda, i en match som spelas i Halmstad.

I övrigt väntar en turnering i Södertälje i början av september månad, där Redhawks ställs mot två andra lag i ett gruppspel innan det väntar avslutande placeringsmatch söndagen den 6 september.

Genrepet sker på hemmais, när Växjö Lakers kommer på besök till antingen Malmö Arena eller Malmö Isstadion torsdag den 10 september.

SHL-premiären spelas sedan borta mot Brynäs lördagen den 19 september innan den efterlängtade hemmapremiären tisdagen den 22 september. Då ska Malmö Arena koka när Leksand står för motståndet.

Försäkra dig om att du inte missar några måljubel under den kommande säsongen. Köp ditt säsongskort senast den 31 maj så får du SM-slutspelet 2021 på köpet. Allt om säsongskort hittar du här >>

Du vet väl att du enkelt håller koll på alla matcher genom att prenumerera på vår kalender. Läs mer om hur du prenumererar på den här >>

Försäsongsschemat

Fredag 14 aug kl 19:00; Redhawks @ Kristianstad, Kristianstad Ishall
Lördag 15 aug kl 15:21; Redhawks @ OM21 All-Stars, Malmö Isstadion
Torsdag 27 aug kl 19:00; Redhawks @ Frölunda, Halmstad Arena
Torsdag 3-6 sep; Turnering i Södertälje, Scaniarinken
Torsdag 10 sep kl 18:00; Redhawks vs. Växjö Lakers, spelplats ej klar