• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov

Lars Voldens Redhawkskarriär fortsätter

29 april 2019 12:05

I fjol vaktade Lars Volden, 26, Redhawkskassen vid tre SHL-matcher, en SM-kvartsfinal och en åttondelsfinal i Champions Hockey League. Framöver kommer det att bli fler. Den norske målvakten har skrivit på ett tvåårskontrakt med Redhawks. – En målvakt som spelar med ett stort lugn, säger Patrik Sylvegård.


Lars Volden avslutade den gångna säsongen på lån hos Redhawks, efter att ha representerat IK Pantern i HockeyAllsvenskan fram till dess att de spelat sin sista tävlingsmatch. Nu ansluter Volden på permanent basis och har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det här känns väldigt kul och inspirerande. Jag ser fram emot att dra igång den kommande säsongen och fortsätta tillsammans med den här underbara gruppen, som jag lärde känna under den gångna säsongen. Dessutom gillar jag allt det som klubben står för och känner att tränarna kan hjälpa mig att bli en bättre målvakt, säger Lars Volden i en kommentar.

Under säsongen 2018-19 var Volden en av HockeyAllsvenskan främsta målvakter. Han visade också prov på sin höga nivå när han lånades in och vaktade Redhawks kasse. Totalt blev det tre matcher i SHL, en SM-kvartsfinal samt en åttondelsfinal i Champions Hockey League. På de fem matcherna noterades Volden för tre vinster, en räddningsprocent på 92,1% och 2,3 insläppta mål per match.

– Lars visade under säsongen att han är en målvakt som kan vara med och konkurrera med Oscar Alsenfelt. Han spelar med ett stort lugn och sprider en trygghet till hela försvarsspelet. Vi gillade det vi såg direkt när han kom in i fjol. Han är dessutom relativt ung och vi tror att det finns stor utvecklingspotential i honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

I samband med att Volden blir en Redhawksmålvakt står det också klart att Redhawks och Cristopher Nihlstorp går skilda vägar.

– Vi vill tacka Cristopher för hans insatser för klubben, både på och utanför isen. Det har varit enormt kul att jobba med honom under den här tiden och vi önskar honom all lycka i den fortsatta karriären. Vi ser mer än gärna att han kommer tillbaka som en framtida ledare i klubben, säger Patrik Sylvegård.