• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Tvåårskontrakt för ung talang

27 april 2021 10:30

Den 18-årige forwarden William von Barnekow har skrivit på ett tvåårskontrakt med Redhawks och har därmed signat sitt första A-lagskontrakt i karriären. Under säsongen var han utlånad till Tyringe innan han kallades hem och spelade slutspel med Redhawks. – Något jag drömt om sedan jag var liten, säger William von Barnekow.


Under säsongen som gick fick vi se en ny talang presentera sig. William von Barnekow, 18, klev in och A-lagsdebuterade i derbysegern borta mot Rögle strax före jul. Nu har han skrivit på sitt första SHL-kontrakt.

– Det är jättekul att få skriva kontrakt här, det är något jag drömt om sedan jag var liten. Det var stort att få dra på sig tröjan under säsongen - den här klubben betyder mycket för mig. Nu längtar jag efter att få köra igång träningen inför den kommande säsongen, säger William von Barnekow själv i en kommentar.

Till följd av pandemin stängdes landets juniorserier ned i förtid, efter knappt halva säsongen, och i november månad lånades von Barnekow ut till Tyringe. Under sin tid i HockeyEttan-klubben snittade han nära en poäng per match. När säsongen avslutats i Tyringe kallades han tillbaka till Redhawks för att medverka i SM-slutspelet, där han svarade för en assist och snittade nio minuters istid per match.

– William är en ung och lovande forward som gjort framsteg under säsongen. Han har en väldigt fin blick för spelet och vårdar pucken på ett moget sätt, vilket han visade direkt när han klev in och spelade SHL-hockey under säsongen. Det ska bli spännande att följa hans fortsatta utveckling redan under sommaren, när han nu för en försäsong med bra fysträning under Freddie Sjögrens överseende, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet gäller till våren 2023 och i samband med att William von Barnekow signerat sitt A-lagskontrakt får han också ett nytt tröjnummer. Nästa säsong kommer han att bära nummer 10 på ryggen.