• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Återträff för dig som är född på 1960-talet

23 november 2021 14:06

Till våren fyller klubben 50 år och detta firar vi på flera olika sätt. Som en del i detta vill vi bjuda in dig som tidigare varit spelare eller ledare i klubben. Den här gången söker vi spelare födda på 1960-talet samt du som varit ledare till dessa spelare. Ni är varmt välkomna på hemmamatchen mot Luleå den 11 december. Läs mer här om hur du anmäler dig - och hjälp oss gärna att sprida informationen.


Spelade du i MIF eller Redhawks som liten och ibland tänker på laget du lirade i? Vad hände med honom, vad gör han nu, vad gör tränarna? Redhawks fyller denna säsong 50 år och som en del i detta bjuder vi in alla våra gamla spelare och tränare i verksamheten till Reunions under vintern. Redhawks bjuder på plats, husrum och härligt umgänge medan du själv bekostar mat och dryck. Nu vill vi bjuda in alla er spelare som är födda på 1960-talet samt dig som varit ledare till spelarna som är födda under denna tidsperiod till hemmamatchen mot Luleå den 11 december.

Anmälan gör du enkelt via länken nedan, där du fyller i kontaktuppgifter. Ett par dagar innan matchen kommer du sedan att få all info du behöver, ingång, tider etc. Sedan är det bara att dyka upp och ha det riktigt, riktigt trevligt med dina gamla vänner.

Dessa Reunions bygger på att du förmedlar länken vidare till dina gamla lagkompisar då adressregister och mail inte finns dokumenterat så långt tillbaka i tiden. Det enda du behöver göra är att skicka länken nedan.

Länk till anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemiSXkrC8khScH-u6Bs423BCai_ppaZOSHYFgaba4T0OYTnw/viewform?usp=sf_link

Längre fram återkommer vi med inbjudan för dig som är född senare.