• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Juniortränarna klara för den kommande säsongen

13 april 2018 10:00
Junior

Förra veckan presenterade Malmö Redhawks J20-tränare, Viktor Stråhle, som ny sportchef och assisterande tränare för IK Pantern i HockeyAllsvenskan. Luckan som uppstod i Redhawks juniorled är nu fylld. Anton Blomqvist tar över rollen som J20-tränare samtidigt som Alexander Jestoi blir huvudtränare för J18.


Nu är tränarkonstellationen i Malmö Redhawks juniorlag klar. De tre senaste säsongernas huvudtränare för J20 SuperElit-laget, Viktor Stråhle, gick i förra veckan vidare som sportchef och assisterande tränare för Malmös klubb i HockeyAllsvenskan, IK Pantern.

Ny huvudtränare för Redhawks J20-lag blir Anton Blomqvist, som den gångna säsongen haft huvudansvaret för J18. Han kommer assisteras av Albin Blomqvist, som fortsatt även kommer att vara fysansvarig för ungdomslagen och kombinera dessa roller.

Redhawks J18-lag kommer framöver att ledas av Alexander Jestoi, som varit assisterande tränare i J20 den senaste säsongen. Till sin hjälp får han Tobias Bäckström som assistent. Bäckström kommer kombinera jobbet som assisterande tränare för J18 med den fortsatta rollen som Sporchef Barn & ungdom.

– Det känns jättekul att göra den här satsningen på de ledare som redan finns i organisationen. Vi vill inte bara utveckla våra spelare, utan även våra tränare. Här kan vi nyttja de resurser vi har och ge dem en chans att bli ännu bättre - något som i slutändan gör att hela klubben också blir bättre. Jag är jättenöjd med att ha alla fyra på plats och jag är övertygad om att de kommer att bli ett jättebra team för våra juniorlag, säger Tomas Kollar, Sportchef Elitjunior.

Anton Blomqvist har ett tvåårskontrakt medan de tre övriga har kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.