• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

Ispremiären: Häng med i vår livestudio

4 augusti 2020 14:16

Måndagen den 10/8 är det dags för den årliga ispremiären. På grund av rådande omständigheter kommer denna att hållas stängd för publik, men misströsta inte. Häng med i vår livestudio på Facebook från 10:40.


På måndag är det dags att starta den första riktiga träningsveckan på is. Laget har redan hunnit att smyga igång den här veckan, men den 10 augusti klockan 10:45 drar maskineriet äntligen igång på allvar. Med anledning av rådande omständigheter kommer ispremiären att hållas stängd för publik, men det hindrar inte dig från att följa händelserna i Malmö Arena.

Från klockan 10:40 kommer du att kunna följa ispremiären tillsammans med Marcus Larsson, VD & Sportchef Patrik Sylvegård och Johan Svensson, som bevakat Redhawks i närmare 20 år via MrMadhawk-bloggen, i vår livestudio mellan båsen i Malmö Arena. Sportchef Sylvegård kommer att ge sina tankar om lagbygget och säsongen, MrMadhawk kommer att analysera årets upplaga av Malmö Redhawks ur sitt perspektiv och såväl spelare som ledare kommer att ge er kommentarer under träningens gång.

Studion kommer att sändas live på Facebook och vara tillgänglig för alla. Efter avslutad sändning kommer den även att gå att se i efterhand på just Facebook, men också via vår hemsida. För att komma till vår Facebook-sida, KLICKA HÄR!