• Huvudsponsorer

Publikinformation inför kvällens hemmamatch

30 september 2021 13:50

Bara ett par timmar återstår innan det är dags för stor hockeyfest i Malmö Arena. Över 12 000 kommer för att heja fram Redhawks till en ny trepoängare och här hittar du matnyttig information för dig som kommer att besöka arenan i kväll.


För första gången på länge får vi äntligen nyttja Malmö Arenas fulla kapacitet igen. I kväll kommer läktaren att vara fullsatt när Redhawks tar emot Växjö Lakers.

För dig som säsongskortsinnehavare är det viktigt att tänka på att ta med dig ditt säsongskort. Med start i dag är det just ditt säsongskort som du kommer att nyttja för entré på våra matcher. Du kommer också att sitta eller stå på din säsongsplats. Den biljett du fick skickad till dig tidigare kan du bortse från. Den biljetten gäller inte till kvällens match utan du använder endast ditt säsongskort, precis på samma sätt som du gjorde innan pandemin.

I kväll öppnar vi upp arenan tidigare än normalt. Klockan 17:30 slår vi upp dörrarna till huvudentrén, för att inpasseringen av den stora besökarskaran ska ske så smidigt som möjligt. Vi vill också ta tillfället i akt att be dig komma i god tid, så att du inte riskerar att missa något av matchen.

Det kan dock vara så att vissa kiosker inte är öppna redan kl 17:30, utan vissa öppnar först en timme före nedsläpp. Vi hoppas att du har förstående för detta.

Shopen är självklart också öppen och vi kommer dessutom att flytta ut delar av sortimentet i snabbkassor i foajén, precis innanför huvudentrén. Allt för att det ska bli ännu enklare för dig att köpa t ex en halsduk.

I kväll gör också 50/50-lotten comeback. Efter en fjolårssäsong med tomma läktare inför vi nu åter försäljning av 50/50-lotter, där du som vinnare har chansen att gå hem med en stor vinstsumma. Till den här säsongen är det också Malmö Redhawks ungdomsverksamhet som tar del av allt överskott från försäljningen, vilket innebär att du som lottköpare är med och söttar våra unga talanger. En annan förändring är att det nu bara finns en variant av lott och att denna kostar 50 kronor. Missa inte att köpa dina lotter vid ditt besök i arenan.

Inför kvällens match vill Malmö Redhawks och Malmö Arena också lyfta vårt arbete mot en attraktivare arbetsplats och en sundare arbetsmiljö. För att nå en högre servicenivå och kvalitet på allt vi gör är kontinuiteten enormt viktig hos all vår personal. För att ha en bra kontinuitet måste personalen trivas och där är även du som säsongskortsinnehavare en mycket viktig del. Hjälp oss genom att hålla en bra nivå på dialog och beteende mot vår personal, även om allt inte alltid går som det ska. Det är lösningen i det långa loppet. Inför denna säsong har vi fått nyanställa väldigt mycket personal i bl a kiosker och restauranger och inkörningen kan komma att ta ett par matcher. Vi ber därför om överseende och förståelse för den långsiktiga processen mot den bästa hockeyupplevelsen för alla!

Vi ses på matchen!