• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Solution Team ny huvudpartner till Malmö Redhawks

6 oktober 2021 09:30

Säsongens nionde huvudpartner är på plats. Drygt en handfull matcher in på SHL-säsongen står det klart att Solution Team ökar sitt engagemang i klubben efter att ha skrivit på ett treårigt huvudpartneravtal. – Vi är väldigt stolta över att nu kunna kalla oss för huvudpartner, säger Hassan Khodr, ägare och VD på Solution Team.


Under de senaste säsongerna har Solution Team varit en viktig partner för Malmö Redhawks. Nu ökar de dessutom sitt engagemang och är klara som ny huvudpartner till klubben.

– Jag ser rött! Att det blev just hockey är naturligt sett till min uppväxt. Att Redhawks även står för ett samhällsengagemang är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är något vi också etablerar i mina bolag, att alla människor ska få en chans, säger Hassan Khodr, ägare och VD för Solution Team, och fortsätter;

– Vi ser också en stor affärsnytta med att vara partner till Malmö Redhawks. Det är en självklarhet för oss att vara en del av det nätverk där byggsektorn är stor och affärsmöjligheterna detsamma. Det är ett varmt, öppet och familjärt nätverk och att kliva upp som huvudpartner, efter flera år som partner, är en naturlig väg att vandra för Solution Team. Vi är väldigt stolta över att nu kunna kalla oss för huvudpartner.

Solution Team skriver dessutom ett avtal som sträcker sig över tre år, vilket visar på den långsiktighet de ser i sin satsning på hockeyn i Malmö.

– Det är väldigt glädjande för oss, att Solution Team ökar sitt samarbete med klubben och de känner att de får ut så pass mycket av det, att de nu kliver in som huvudpartner. Det är av yttersta vikt att näringslivet står bakom oss. Att vi nu också skriver ett treårigt avtal innebär att vi vet att de kommer vara med oss även över de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.