• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Idag 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan

Säsongare, sugen på livehockey på tisdag?

23 oktober 2020 09:43

Redhawks fortsätter sin poängjakt och ställs under tisdagen för en ny hemmamatch. Denna gång mot Skellefteå. Med gällande publikrestriktioner är det också möjligt för våra säsongskortsinnehavare med supporterpaketet att tävla om de 50 tillgängliga läktarbiljetterna.


Restriktionslättnader har kommit från regeringen, men börjar gälla först efter 1 november. Under tisdagen ställs Malmö Redhawks mot Skellefteå hemma i Malmö Arena och då gäller fortsatt restriktionerna om 50 personer på läktaren och därför fortsätter utlottnigarna till våra säsongskortsinnehavare som tackat ja till supporterpaketet.

För att göra utlottningarna mer rättvisa och lika för alla kommer de som tidigare vunnit biljetter att vara utom tävlan. Notera dock att du som har fler än ett kort i ditt namn fortsatt kan tävla med dessa. Ett säsongskort = en lott.

Såhär gör du:

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och välj om du vill tävla om en eller två biljetter. Observera dock att biljetterna endast får nyttjas av de som tackat ja till supporterpaketet. Vi behöver dina uppgifter senast på söndag klockan 23:59 för att du ska vara med i lottdragningen.

Såhär går det till:

När dina uppgifter är ifyllda är du med i lottdragningen som genomförs på måndagmorgonen kl 08:00. Vinnarna kommer därefter att kontaktas via mail med mer information. Biljetterna kommer att vara utplacerade med minst två meters mellanrum på sittplatser som är väl utspridda över ena långsidan.