• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Damernas första nyförvärv på plats

26 maj 2021 15:21

Hela 18 spelare från fjolårstruppen har förlängt sina kontrakt med Redhawks för den kommande säsongen i DamEttan Södra. Nu är också det första nyförvärvet på plats, när den 22-åriga norskan Karoline Pedersen ansluter från Djurgården. – Jag vill vara med på resan upp mot SDHL, säger nyförvärvet.


Den norska landslagspelaren Karoline Pedersen, 22, är Redhawks första nyförvärv inför den kommande säsongen i DamEttan. Ytterforwarden kommer närmast från spel i Djurgården.

– Det ska bli riktigt kul att att flytta till Malmö och bli en del av den här gruppen. Jag känner mig redo för nya utmaningen och längtar redan nu efter att säsongen drar igång. Jag har fått en riktigt bra bild av hela föreningen och inte minst av tränarstaben. Jag vill verkligen vara med på den här resan upp mot SDHL och min känsla är att vi har allt som krävs för att vi ska klara av det, säger Pedersen själv i en kommentar.

Karoline Pedersen besitter stor rutin från just SDHL-spel. Under de tre senaste säsongerna har hon noterats för inte mindre än 103 matcher i den svenska högstaserien samt ytterligare 15 slutspelsmatcher. Dessutom har Pedersen varit en återkommande landslagsspelare sedan säsongen 2016-17.

– I Karoline får vi in en forward som vet vad som krävs för att spela i SDHL. Med sin stora erfarenhet därifrån så statuerar hon också exempel i gruppen kring vad som behövs för att spela på den nivån. Hon kommer att göra så att vi får så väl en bredare som spetsigare forwardsuppsättning, något som blir viktigt för oss för att vi ska kunna ta klivet upp i SDHL, säger Calle Wendt, tränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Karoline Pedersen kommer att bära #20 på ryggen och ansluter till truppen i augusti. Kontraktet gäller över den kommande säsongen.

Hela damernas lagbygge följer du här >>