• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Damernas första nyförvärv på plats

26 maj 2021 15:21

Hela 18 spelare från fjolårstruppen har förlängt sina kontrakt med Redhawks för den kommande säsongen i DamEttan Södra. Nu är också det första nyförvärvet på plats, när den 22-åriga norskan Karoline Pedersen ansluter från Djurgården. – Jag vill vara med på resan upp mot SDHL, säger nyförvärvet.


Den norska landslagspelaren Karoline Pedersen, 22, är Redhawks första nyförvärv inför den kommande säsongen i DamEttan. Ytterforwarden kommer närmast från spel i Djurgården.

– Det ska bli riktigt kul att att flytta till Malmö och bli en del av den här gruppen. Jag känner mig redo för nya utmaningen och längtar redan nu efter att säsongen drar igång. Jag har fått en riktigt bra bild av hela föreningen och inte minst av tränarstaben. Jag vill verkligen vara med på den här resan upp mot SDHL och min känsla är att vi har allt som krävs för att vi ska klara av det, säger Pedersen själv i en kommentar.

Karoline Pedersen besitter stor rutin från just SDHL-spel. Under de tre senaste säsongerna har hon noterats för inte mindre än 103 matcher i den svenska högstaserien samt ytterligare 15 slutspelsmatcher. Dessutom har Pedersen varit en återkommande landslagsspelare sedan säsongen 2016-17.

– I Karoline får vi in en forward som vet vad som krävs för att spela i SDHL. Med sin stora erfarenhet därifrån så statuerar hon också exempel i gruppen kring vad som behövs för att spela på den nivån. Hon kommer att göra så att vi får så väl en bredare som spetsigare forwardsuppsättning, något som blir viktigt för oss för att vi ska kunna ta klivet upp i SDHL, säger Calle Wendt, tränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Karoline Pedersen kommer att bära #20 på ryggen och ansluter till truppen i augusti. Kontraktet gäller över den kommande säsongen.

Hela damernas lagbygge följer du här >>