• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Tre nya år för Henning Sohlberg

24 januari 2019 10:05

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Henning Sohlberg. Den 30-årige målvaktstränaren och videocoachen, som gör sin första säsong i klubbens SHL-lag, är klar för en fortsättning i klubben under de tre kommande säsongerna. – Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet, säger Sohlberg.


Inför den här säsongen klev Henning Sohlberg in som målvaktstränare för Redhawks SHL-lag. Nu står det klart att det blir en fortsättning, då Sohlberg skrivit på en treårig kontraktsförlängning.

– Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet och att stanna kvar i klubben. Klubbledningen har visat att de tror på mig, på det jag gör och står för. Det ska bli jättekul att fortsätta jobba tillsammans med alla våra målvakter och med mina kollegor i tränarrummet, säger Henning Sohlberg själv i en kommentar efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt.

I fjol, innan Sohlberg tog över rollen som målvaktstränare och videocoach för Redhawks SHL-lag, jobbade han med klubbens juniorer och för IK Pantern. Arbetet fortlöper med att utveckla målvkaterna i Redhawks J20- och J18-lag parallellt med jobbat i A-laget, något det kommer att göra det under de tre kommande säsongerna.

– Henning har gjort ett jättebra jobb hittills. Han visar ett stort engagemang varje dag, sprider mycket glädje runt sig och är omtyckt av alla i och runt laget. Dessutom har han visat hur han utvecklar våra målvakter i hela organisationen. Det ska blir roligt och spännande att följa honom och hans arbete under de kommande åren, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Henning Sohlbergs nya kontrakt sträcker sig över de tre säsongerna som kommer och innebär att han stannar i Redhawks till och med säsongen 2021-22.