• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Tre nya år för Henning Sohlberg

24 januari 2019 10:05

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Henning Sohlberg. Den 30-årige målvaktstränaren och videocoachen, som gör sin första säsong i klubbens SHL-lag, är klar för en fortsättning i klubben under de tre kommande säsongerna. – Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet, säger Sohlberg.


Inför den här säsongen klev Henning Sohlberg in som målvaktstränare för Redhawks SHL-lag. Nu står det klart att det blir en fortsättning, då Sohlberg skrivit på en treårig kontraktsförlängning.

– Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet och att stanna kvar i klubben. Klubbledningen har visat att de tror på mig, på det jag gör och står för. Det ska bli jättekul att fortsätta jobba tillsammans med alla våra målvakter och med mina kollegor i tränarrummet, säger Henning Sohlberg själv i en kommentar efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt.

I fjol, innan Sohlberg tog över rollen som målvaktstränare och videocoach för Redhawks SHL-lag, jobbade han med klubbens juniorer och för IK Pantern. Arbetet fortlöper med att utveckla målvkaterna i Redhawks J20- och J18-lag parallellt med jobbat i A-laget, något det kommer att göra det under de tre kommande säsongerna.

– Henning har gjort ett jättebra jobb hittills. Han visar ett stort engagemang varje dag, sprider mycket glädje runt sig och är omtyckt av alla i och runt laget. Dessutom har han visat hur han utvecklar våra målvakter i hela organisationen. Det ska blir roligt och spännande att följa honom och hans arbete under de kommande åren, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Henning Sohlbergs nya kontrakt sträcker sig över de tre säsongerna som kommer och innebär att han stannar i Redhawks till och med säsongen 2021-22.