• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Tre nya år för Henning Sohlberg

24 januari 2019 10:05

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Henning Sohlberg. Den 30-årige målvaktstränaren och videocoachen, som gör sin första säsong i klubbens SHL-lag, är klar för en fortsättning i klubben under de tre kommande säsongerna. – Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet, säger Sohlberg.


Inför den här säsongen klev Henning Sohlberg in som målvaktstränare för Redhawks SHL-lag. Nu står det klart att det blir en fortsättning, då Sohlberg skrivit på en treårig kontraktsförlängning.

– Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet och att stanna kvar i klubben. Klubbledningen har visat att de tror på mig, på det jag gör och står för. Det ska bli jättekul att fortsätta jobba tillsammans med alla våra målvakter och med mina kollegor i tränarrummet, säger Henning Sohlberg själv i en kommentar efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt.

I fjol, innan Sohlberg tog över rollen som målvaktstränare och videocoach för Redhawks SHL-lag, jobbade han med klubbens juniorer och för IK Pantern. Arbetet fortlöper med att utveckla målvkaterna i Redhawks J20- och J18-lag parallellt med jobbat i A-laget, något det kommer att göra det under de tre kommande säsongerna.

– Henning har gjort ett jättebra jobb hittills. Han visar ett stort engagemang varje dag, sprider mycket glädje runt sig och är omtyckt av alla i och runt laget. Dessutom har han visat hur han utvecklar våra målvakter i hela organisationen. Det ska blir roligt och spännande att följa honom och hans arbete under de kommande åren, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Henning Sohlbergs nya kontrakt sträcker sig över de tre säsongerna som kommer och innebär att han stannar i Redhawks till och med säsongen 2021-22.