• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Tre nya år för Henning Sohlberg

24 januari 2019 10:05

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Henning Sohlberg. Den 30-årige målvaktstränaren och videocoachen, som gör sin första säsong i klubbens SHL-lag, är klar för en fortsättning i klubben under de tre kommande säsongerna. – Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet, säger Sohlberg.


Inför den här säsongen klev Henning Sohlberg in som målvaktstränare för Redhawks SHL-lag. Nu står det klart att det blir en fortsättning, då Sohlberg skrivit på en treårig kontraktsförlängning.

– Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet och att stanna kvar i klubben. Klubbledningen har visat att de tror på mig, på det jag gör och står för. Det ska bli jättekul att fortsätta jobba tillsammans med alla våra målvakter och med mina kollegor i tränarrummet, säger Henning Sohlberg själv i en kommentar efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt.

I fjol, innan Sohlberg tog över rollen som målvaktstränare och videocoach för Redhawks SHL-lag, jobbade han med klubbens juniorer och för IK Pantern. Arbetet fortlöper med att utveckla målvkaterna i Redhawks J20- och J18-lag parallellt med jobbat i A-laget, något det kommer att göra det under de tre kommande säsongerna.

– Henning har gjort ett jättebra jobb hittills. Han visar ett stort engagemang varje dag, sprider mycket glädje runt sig och är omtyckt av alla i och runt laget. Dessutom har han visat hur han utvecklar våra målvakter i hela organisationen. Det ska blir roligt och spännande att följa honom och hans arbete under de kommande åren, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Henning Sohlbergs nya kontrakt sträcker sig över de tre säsongerna som kommer och innebär att han stannar i Redhawks till och med säsongen 2021-22.