• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Ekberg klar för en fortsättning i Redhawks

4 maj 2018 13:20
Lagbygget

Den 24-årige backen Tobias Ekberg är klar för en fortsättning i Redhawks. Mitt under fjolårssäsongen anslöt han på lån och spelade snabbt till sig en stor roll i laget. I dag har Ekberg skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben. – Det ska bli fantastiskt kul att fortsätta att spela i klubben, säger han själv.


I julas bytte Tobias Ekberg HockeyAllsvenskan mot SHL, när han anslöt till Redhawks på lån. Han blev kvar under resterande del av säsongen och nu har han skrivit på ett kontrakt som gör att han kommer tillbaka även nästa säsong.

– Det är en stor ära att få vara kvar i Redhawks och det ska bli fantastiskt kul att fortsätta att spela i klubben. Jag tror väldigt mycket på vårt lag och även att jag själv kan fortsätta att utvecklas för att på så sätt hjälpa laget ytterligare. Vi ska ta oss minst lika långt nästa säsong, säger Tobias Ekberg själv i en kommentar.

Under den gångna säsongen blev det 25 grundseriematcher och ytterligare tio i SM-slutspelet. Han fann sig snabbt i spelet på SHL-nivå och var en nyckelspelare i Redhawks under våren. Totalt svarade han för 15 poäng (3+12) på sin första halva säsong i klubben.

– Tobias visade redan från första matchen att han höll på nivån och han blev bara bättre och bättre ju längre säsongen led. I honom har vi en väldigt spelskicklig back med en fin blick för spelet. Dessutom är han rörlig på skridskorna och han passar väl i vårt sätt att spela. Ännu en gång har vårt fina samarbete med Pantern producerat en SHL-spelare, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den där debuten var inte helt dum. I sitt första SHL-byte någonsin var det just Ekberg som startade en spelvändning som resulterade att Redhawks tog ledning i annandagens 5-0-seger hemma mot Frölunda.

Tobias Ekbergs nya Redhawkskontrakt sträcker sig över de två kommande säsongerna.