• Huvudsponsorer

Stort grattis önskas våra studenter

11 juni 2019 09:10

Nu har studenterna födda år 2000 sprungit ut från Malmö Redhawks Hockeygymnasium. Malmö Redhawks vill ta tillfället i akt att gratulera.


Våra studenter födda år 2000 på Malmö Redhawks Hockeygymnasium har tagit studenten och vi riktar ett stort grattis till er alla!

Markus Andersson
Forward
Alltid glad och en energispridare i gruppen. Han är en bra skridskoåkare och bra i spelet med puck. Lever mycket på sin attityd och inställning.

Charlie Björlin
Back
A-lagdebuterade under den gångna säsongen. En back som är stark i skridskoåkningen samt skicklig med puck och klubba.

Mathias Bäckström
Målvakt
Seriös, målmedveten och en grym inställning. Alltid med ett leeende på lättarna och hans glädje och positivism smittar av sig.

Linus Cronholm
Back
Har under sina tre år på Hockeygymnasiet hunnit med att bli draftad, skriva A-lagskontrakt och debutera i landslaget. Kommer alltid till hallen med ett leende på läpparna.

Adam Eliasson
Forward
Stor och stark forward som banar väg på isen. En poängspelare som kan göra skillnad. Dessutom en glad kille som alltid är positiv.

Anton Hansson
Back
Lagets scheriff som alla kan hålla i när det blåser. Lugn och trygg, både på och utanför isen. Har alltid en räv bakom örat.

Anton Jellvik
Forward
Är självkritisk och noggrann när det gäller den egna utvecklingen. Besitter en fin skridskoåkning och bra spelsinne.

Oliver Nilsson
Forward
Ytterforward med härliga egenskaper i sin speediga skridskoåkning i kombination med fina händer. En lugn och sansad som hela tiden strävar efter att bli bättre.

Albin Olsson
Forward
Ett riktigt raftpaket, med ett vasst skott, en rapp skridskoåkning och ett stort fysiskt spel. Han har alltid nära till skratt och är en grym lagspelare.

Pontus Svensson
Forward
"Ponne", den som alltid jobbar hårdast. Snabb, stark och orädd - och bidrar alltid med energi. Skrattet finns alltid nära till hands. En grym lagspelare både på och utanför isen.