• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Malmö Arena förblir Redhawks hemmaborg

20 maj 2019 16:00

Den gångna säsongen var Redhawks främsta i Malmö Arena sedan återkomsten i SHL. Nu står det också klart att Malmö Arena fortsätter att vara Redhawks hemmaborg under åtminstone de tre kommande säsongerna. –


Under fjolårets SHL-säsong gick Redhawks segrande ur 20 av 26 hemmamatcher i Malmö Arena. Nu är det bäddat för fler segerjubel i Sveriges bästa hockeyarena. I dag har Malmö Redhawks och Malmö Arena tecknat ett nytt avtal, som innebär att Malmö Arena fortsatt är Redhawks hem.

– Vi är nöjda med det avtal som vi gemensamt arbetat fram och känner att vi tillsammans med Malmö Arena utvecklar produkten. På så sätt kan vi leverera en bättre upplevelse för alla som besöker våra matcher, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson.

– Det känns mycket glädjande att vi kan fortsätta vårt samarbete med Malmö Redhawks. Vi har ett ömsesidigt beroende av varandra och har också ett gemensamt ansvar för att vårt positiva arbetssätt skall vidareutvecklas. Samarbetet skall vara till gagn för oss båda och tillsammans stärker vi både Malmö Redhawks och Malmö Arena, säger Malmö Arenas VD, Karin Mårtensson.

– Det är en förutsättning för att vi skall kunna vara med och konkurrera i toppen av SHL, att vi fortsätter spela våra hemmamatcher i Sveriges finaste arena, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård.

En viktig del i det nyskrivna avtalet är att parterna delar ansvaret för upplevelsen i arenan. Detta gäller även mat och dryck. I det nya avtalet får Malmö Redhawks ta del av intäkterna men har också ett ansvar för försäljningen. Arenan står som vanligt för genomförandet och leveranserna. Ett samarbete som gynnar båda parter.

Det nya avtalet är skrivet över tre år med option på förlängning på ytterligare två år.