• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

En vecka kvar - häng med till Leksand

4 september 2021 18:00

Klockan har precis slagit 18 vilket innebär att det nu är mindre än en vecka till pucken släpps i SHL-premiären, där Redhawks ställs mot Leksand på bortais. Du har chansen att se matchen på plats. Följ med Redhawks Support på bortaresa till Dalarna och heja fram Redhawks till en premiärseger.


Nu har vi snart väntat länge nog. När klockan nu slog 18 denna lördagkväll innebär det att det är mindre än en vecka kvar till årets SHL-premiär. Efter en säsong utan att få känna ert stöd i ryggan längtar alla spelare efter att åter få höra just dig på läktaren. Nu har du chansen att vara med från start.

Det bästa du kan göra för att stå bakom killarna hela säsongen är att säkra ett säsongskort. Tidigare i veckan kunde vi äntligen slå fast att alla med säsongskort är garanterade plats på Malmö Arenas läktare. Se till att du inte missar en sekund av all action hemma i arenan. Köp ditt säsongskort nu genom att klicka här >>

Men du har faktiskt chansen att uppleva livehockey redan innan det är dags att åter kliva in i Malmö Arena. Lördagen den 11 september väntar premiärmatch i Tegera Arena. Klockan 18 släpps pucken mot Leksand och då kan du vara på plats och heja fram laget.

Redhawks Support arrangerar bortaresa och har fått tilldelat 50 biljetter till matchen. En av dessa kan bli din för 600 kronor. Då ingår självklart även bussresan till och från Leksand utöver själva matchbiljetten. Mer info hittar du på Redhawks Supports Facebooksida och du anmäler dig genom att maila [email protected]. Observera att inget medlemskrav finns för att få följa med på premiärresan.

Vi ses i Leksand!