Åtta spelare lämnar Redhawks
Publicerad: 2018-04-13
Lagbygget
Knappt en vecka har passerat sedan säsongen 2017-18 avslutades i SM-semifinal. Nu står det klart att åtta spelare och en ledare lämnar Redhawks. – Vi önskar dem alla ett stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

För andra året i rad tog sig Redhawks till SM-semifinal och är därmed den enda SHL-klubb som tagit sig så långt i såväl SM-slutspelet 2017 som 2018.

Nu är lagledningen igång med bygget inför den kommande SHL-säsongen och det står klart att åtta spelare samt en ledare lämnar klubben. Det handlar om Jonas Gunnarsson, Erik Andersson, Tuukka Mäntylä, Nils Andersson, Matias Lassen, Lukas Haudum, Erik Forssell och Rhett Rakhshani samt målvaktstränare Andreas Eriksson.

– Vi vill rikta ett stort tack till samtliga för deras insatser i Redhawks färger och önskar dem alla ett stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Sylvegård meddelar även att det förs diskussioner om eventuella förlängningar med övriga spelare som inte har kontrakt med klubben för säsongen 2018-19.

{!A} {!B}

Christian Winnberg