• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Idag 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

Nytt långtidskontrakt för Oscar Alsenfelt

18 januari 2019 10:00

Oscar Alsenfelt, 31, är klar för en fortsättning i Redhawks. I dag har han skrivit på ett kontrakt som gör att han blir klubben trogen till och med säsongen 2022-23. – Jag ser mig själv stanna i klubben så länge som ledningen vill ha mig, säger Redhawkskeepern bland annat.


Redhawksmålvakten Oscar Alsenfelt förlänger sitt kontrakt och är klar för spel i klubben i ytterliggare fyra säsonger efter denna.

Sedan han återvände till Redhawks har han varit en av SHL:s bästa målvakter och våren 2017 tilldelades han både förbundets och SHL:s eget pris för säsongens bästa målvakt.

– Oscar är en toppmålvakt i Sverige. Dessutom är han en ledare i vårt lag, både på och utanför banan, och en jätteviktigt spelare för oss, som vill vinna och göra det i Malmö Redhawks. Han trivs även väldigt bra här och känner att vi har mycket kvar att uppnå. Jag är övertygad om att han har mer att ge och att han ännu inte nått sin fulla potential, så det ska bli spännande att följa hans fortsatta resa på nära håll, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen inledde han med att gå vinnande ur sina sju första matcher i SHL och han är också en av ligans absolut främsta målvakter när det gäller just vinster. Hela 71,4 procent av de matcher Oscar Alsenfelt spelar slutar med seger. I övrigt så räddar han 91,8 procent av skotten som kommer mot honom och han släpper endast in 2,23 mål per match.

– När jag fick höra upplägget så blev jag både väldigt glad och stolt. Jag ser mig själv stanna i klubben så länge som ledningen vill ha mig. Klubben betyder jättemycket för mig och har blivit en stor del av mitt liv. Nu ser jag fram emot att få se mina barn i Redhawkströjor på matcherna under flera år framöver, säger Alsenfelt själv, som inte heller känner att han nått sitt max än;

– Jag känner att mina bästa år är de som kommer och jag tror att jag kan bli en bättre målvakt. På så sätt kan jag också hjälpa laget att bli ännu starkare och det jobbas hårt för att vi ska bli just det, för att vara med ännu högre upp och konkurrera.

Det nya kontraktet innebär att Oscar Alsenfelt förblir Redhawks trogen till och med säsongen 2022-23.