• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Tidigare kaptenen återvänder till Redhawks

8 maj 2018 10:00
Lagbygget

Han är tillbaka. Efter att ha spenderat de två senaste åren i exil återvänder Henrik Hetta, 28, till Redhawks och till hösten är han redo att dra på sig den röda matchtröjan för femte säsongen. – Jag är grymt sugen på att komma tillbaka och spela i Malmö igen, säger Hetta om återkomsten.


Efter två säsonger i Västerbotten vänder Henrik Hetta söderut igen och är klar för en återkomst i Redhawks.

– Jag är grymt sugen på att komma tillbaka och spela i Malmö igen. Klubben har tagit ett par rejäla kliv sedan senast och jag hoppas kunna dra mitt strå till stacken för att vi ska fortsätta att bli ännu bättre, säger Hetta själv i en kommentar.

Våren 2015 var det han, som lagkapten, som slog in den sista spiken i kistan när Redhawks avancerade till SHL genom att bortabesegra Leksand med 4-2 i den sjunde och avgörande kvalmatchen. Därefter bar han också C:et på tröjan under den första SHL-säsongen, där Redhawks säkrade kontraktet med en handfull omgångar kvar att spela. När han nu vänder tillbaka gör han det till en tränarstab som till stora delar är ny.

– Jag har bara hört positiva saker om tränarna och jag ser fram emot att jobba med Freddie Sjögren igen. Det ska bli riktigt kul att träffa alla grabbar om några dagar och till hösten ska det bli fantastiskt att spela inför den underbara Malmöpubliken igen, fortsätter Hetta.

Den här våren blev lång för Henrik Hetta. Tillsammans med Skellefteå AIK avancerade han hela vägen till SM-final, där dock Växjö Lakers blev för svåra.

– Vi vet vad vi får av Henrik. Han är en spelare som kommer till jobbet varje dag och som passar väldigt väl in i vårt system och det sättet som vi vill spela hockey på. Han är en karaktärsspelare som vi är glada att få tillbaka. Nu har han fått rutin från spel i en något större och mer meriterad organisation än vår och det kan han ta med sig hit när han nu återvänder, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet är skrivet på två år och sträcker sig till våren 2020.