• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

100 dagar till premiären - förbered dig med säsongskort

3 juni 2021 14:40

Vi har saknat dig och nu tar vi avstamp inför en ny säsong. Med 100 dagar kvar till SHL-premiären 2021-22 kommer dessutom glädjande intentioner gällande publik till hösten. Vi ser optimistiskt fram emot det som komma skall och hoppas att du också gör det. Se till att säkra din plats nu, så att du är med på resan.


Det är inget snack om att vi har en märklig säsong i ryggen, en säsong vi tagit oss igenom så gott som helt utan publik. Sportsligt var den också stundtals väldigt tuff, men vi reste oss och visade - återigen - att Malmö Redhawks är att räkna med. Från mitten av december och fram till serien kunde summeras i slutet av mars var vi ett topp 6-lag. Och det är något som bådar gott inför kommande säsong.

Vi har sedan tidigare en stark stomme i laget och den har vi kryddat med fyra spännande nyförvärv i form av målvakten Daniel Marmenlind, hemvändande backen Carl-Johan Lerby samt forwards Kalle Östman och Marcus Sylvegård.

Just nu ligger fokus på att hitta ytterligare tre forwards som kan hjälpa oss att bli riktigt bra till hösten. Hur mycket muskler vi kan lägga på de positionerna är upp till er alla som älskar Malmö Redhawks. Vad kan just du göra för att hjälpa oss? Säkra ditt säsongskort och gör det så snart som möjligt. Ju fler partners och säsongskortsinnehavare som hoppar på, ju mer vågar vi gasa. Vi är beredda att satsa, men vi vill göra det ansvarsfullt.

Den senaste tiden har vi dessutom fått positiva besked i publikfrågan. Fotbollen och andra utomhusaktiviteter har sedan ett par dagar tillbaka fått ta in fler åskådare och i regeringens flerstegsplan gällande offentliga sammankomster finns mycket som tyder på att vi får återse dig och dina likasinnade på läktaren redan i september.

Nu, med bara 100 dagar kvar till SHL-premiären borta mot Leksand, är det dags att göra sig redo för en ny säsong. Vi ska göra något riktigt bra. Tillsammans!

– Patrik Sylvegård
VD, Malmö Redhawks