• Huvudsponsorer

Dags att förlänga ditt säsongskort

25 mars 2020 13:00

Det blev inget rafflande SM-slutspel under våren. Nu tar vi nya tag inför nästa säsong och nu har du chansen att säkra dina platser med säsongskort. Du som köper säsongskort tidigt får dessutom Säsongskort Plus på köpet. Vi har alternativ från 61 kr/match.


SÄKRA DINA PLATSER HÄR >>

Säsongen fick ett mer abrupt slut än vad någon kunnat förutse. Men trots det vill vi rikta ett extra tack till alla med säsongskort för att ni varit med och stöttat oss under hela den gångna grundserien. Vi är bara i slutet av mars månad, men med anledning av den tidigt avslutade säsongen finns det ett ännu större skäl att vara med och förlänga dina kort redan nu.

Tillsammans ser vi till att ta nya krafttag mot den kommande hockeyhösten.

Priserna för nästa säsong kommer att vara oförändrade och samtliga platser är reserverade och redo för att bokas upp redan nu. Exakt alla lite extra tidiga förlängningar kommer att betyda mycket för klubben.

Förläng senast 31 maj och få Säsongskort Plus

Det ingår en rad fördelar med att köpa säsongskort. Utöver att du får hockey till allra bästa pris får du även en separat ingång i Malmö Arena, införmail med laguppställningar och tillgång till säsongskortsbaren Jussis. Men likt tidigare säsonger kommer du som förlänger ditt säsongskort extra tidigt, senast den 31 maj, att få Säsongskort Plus med ytterligare förmåner utan extra kostnad. Den allra största fördelen är att allt SM-slutspel inkluderas gratis. Mer information finner du här.