• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Skadedrabbat Redhawks lånar Tobias Ekberg

23 december 2017 10:55
Lagbygget

Tidigare i månaden var Tobias Ekberg inne och tränade med Redhawks. Nu är det klart att han lånas in för att täcka upp för de skador som finns på backsidan och han är tillgänglig för spel i annandagsmatchen hemma mot Frölunda.


Malmö Redhawks har en skadedrabbad backsida och agerar inför annandagsmatchen hemma mot Frölunda. Tobias Ekberg, 23, lånas in från IK Pantern.

– Tobias är en toppspelare i HockeyAllsvenskan. Han är en skicklig tvåvägsback som är såväl rörlig som duktig med pucken. Han kommer att göra bra ifrån sig hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård och fortsätter;

– Vi är jätteglada över att vi har det här fina samarbetet med Pantern och att vi kan hjälpa varandra i situationer som den vi befinner oss i just nu. Pantern gör det dessutom jättebra när det kommer till utveckling av spelare.

Tobias Ekberg gör sin andra säsong i HockeyAllsvenskan, men den första i IK Pantern. Han har imponerat stort hela hösten och på sina 29 matcher svarat för 17 poäng (4+14). Dessutom är han en av seriens främsta när det gäller statistiken för +/-, där han är noterad för +12.

– Det ska bli riktigt kul att få debutera i SHL. Det är något jag kämpat och slitit för länge och haft som ett stort mål. Att få göra det nu, efter halva säsongen, är extra roligt och jag ser det som ett tecken på att jag gjort det bra i Pantern, säger Tobias Ekberg själv i en kommentar.

För en knapp vecka sedan var han inne och gjorde ett träningspass med Redhawks, något han ser som positivt inför matchdebuten.

– Jag tyckte att det kändes bra på den träningen. Det var lite högre intensitet än vad jag är van vid samtidigt som det bara var en kort träning. Men självklart är det skönt att jag fått känna på miljön och redan träffat alla grabbarna i laget, menar Ekberg, som finns med på Redhawks träning på juldagen.